sunnuntaina, huhtikuuta 18, 2010

Espoolaista taitoluistelua

Olen viime aikoina seurannut tiiviisti espoolaista taitoluistelua. Ensin Leena Lehtolaisen kirjoissa, erityisesti kirjassa Kuolemanspiraali. Sitten DVD:llä Rikospoliisi Maria Kallion kolmiosaisessa Kuolemanspiraali-sarkassa. Ja tänään viimeksi Espoon Jäätaitureiden Jääsadussa Pekka Töpöhäntä.

Kevätnäytös tuli mieleen kirjasta ja kun serkkuni, MInttu 6v., luistelee, niin oli syytä mennä katsomaan. Olihan paikalla myös MM-3, Laura Lepistö. Jääsatu oli aivan mieletön. Jäällä kävivät kaikki seuran luistelijat 3-vuotiaista senioreihin, varmasti ainakin pari sataa luistelijaa. Toisilla oli isompi rooli, toisilla vähän pienempi. Eiä kaikki näytökseen osallistuneet varmasti edes näyttäytyneet, sillä näytöksen suunnittelu, koreografia, puvut ja maskeeraukset ovat tarvinneet useampia käsiä ja jalkoja. Miten noin suuria massoja voi edes yhdistää samaan kertaan.

Kaikki luistelijat olivat todella taitavia ikäisikseen. Minun tasoni loppuisi varmasti siinä 5-vuotiaiden kohdalla. HIenoja hyppyjä, vaakoja ja piruetteja. Vauhti oli huima. Laurasta ei saanut kuvaa esityksen aikana, koska vähäisen valon ja liikkeen noupeuden yhdistelmä oli haastava. Eikä pikkupelleistäkää, joissa Minttu esiintyi saanut hyvää otosta. Eniten minua hämmästytti todellakin vauhti niin yksilöillä kuin muodostelmaluistelijoilla. Lisäksi hämmästyin muodostelmaluistelijoiden luistinten aiheuttamaan voimakasta ääntä.

Näytös kuvin:
Näytöksen jälkeen kaikki tulivat kiittämään. Kaikki eivät valitettavasti vain mahtuneet kuvaan.

Pikkupellet, Minttu toinen oikealta.

Laura Lepistö kiittää.

Minttu ja Laura mahtuivat samaan kuvaan. :) Mintulla vaaleanpunainen oikea hiha.

Meidän suosikkipikkupelle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...