torstaina, huhtikuuta 29, 2010

Check

Treenipäiväkirjassa olen kironnut viime aikaisia vammojani. Åressa loukkaantui jalkapöytä, siellä kolautin myös isovarpaan kynnen niin, että se lähti irti, vikassa lentismatsissa peukalo ja vanha olkapäävamma on vihoitellut taas. Tuohon listaan lisätään vielä yksi ongelmatapaus, nimittäin hammas, joka lohkesi. Kaikki edellämainitut ongelmakohdat sijaitsevat kroppani oikealla puolella.

Eilen tsekkasin vammoista hampaan, peukalon ja jalkapöydän. Raajavammoissa ei ollut murtumia. Tavallista kovempia nirhaumia ja nivelvammoja vain. Hyvä kuulla, koska nuo pikkuvammat eivät menoa haittaa. Hampaan kanssa on vähän ikävämmin. Se joudutaan poistamaan. Varasinkin jo heti ajan implantin hankkimista varten. Kolon kanssa pitää kuitenkin elää melkein 4 kuukautta. Onneksi poisto tapahtuu vasta ensi viikolla, niin vappu ei mene piloille. :)

Varpaan kynnen saisi kokonaan irti varmasti, kun vaan sietäisi tarpeeksi kipua. Ehkä vappuna tulee sellainen tilanne. ;) Kynsi on kiinni enää oikeasta reunasta, mutta ikävästi koko reunan mitalta. Olkapää vaatii vain huoltoa, venyttelyä ja kuminauhajumppaa. Se on kyllä ollut huomattavasti parempi, kun sen on lämmitellyt hyvin ennen biitsejä ja käynyt käytön jälkeen infrapunasaunassa. Jäätä en ole nyt laittanut, ei sekään varmaan pahitteeksi olisi.

Toivotaan, että vammasuma on nyt tässä. Ei ainakaan mitään isompaa ole toivelistalla, että voi jatkaa sportteja samaan tahtiin.

2 kommenttia:

  1. Mitä??!! Poistetaanko sulta hammas kokonaan? Mahtoi olla iso pala... MinkkiP

    VastaaPoista
  2. Valitettavasti. :( Juurihoidettu hammas lohkesi pahemman kerran, siitä lähtei melkein puolet. En yhtään tiedä mitä purasin, että se noin otti itseensä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...