perjantaina, helmikuuta 03, 2012

Hippi, hipsteri ja muut kaverit

Maria Veitola kirjoittaa Uuden Mustan vieraana näin: Missä tyhmissä pakkauksissa piileskelee ihania tuotteita.
Maria pureutuu lähinnä luomu- ja luonnontuotteiden ulkonäköön ja siihen, että miksi niistä on tehty niin hippejä, tylsiä, vanhanaikaisia. Okei, lisäsin itse tuon viimeisen. :)

Mutta täytyy sanoa, että samaa olen miettinyt itse. Nythän monet teollisuuskosmetiikat ovat muuttaneet joidenkin tuotteiden ulkonäköä "vihreämpään" suuntaan, milloin niiden oletetaan olevan puhtaampia ja enemmän luonnonmukaisia. Värit katoaa ja ilme tylsistyy. Ehkä äärimmäiseen luonnon rakastamiseen kuuluu, että pitää olla hippi tai hipsteri ja pukeutua kuin 50 vuotta sitten ja näyttää muutenkin ...no... hieman "maalaiselta".

Haluan minäkin elää puhtaammassa maailmassa ja antaa keholleni parasta, joka usein on se luonnon mukainen ja lisäaineeton vaihtoehto, mutta en minä silti näe, että minun tarvitsisi pukeutua vihreään, ruskeaan ja luonnonvalkoiseen joka asussa.

Vähän samaa oiretta on näkyvissä kiipeilyssä. Kiipeilyvaatteet ovat todella tylsiä ainakin värien puolesta. Myös muodot ovat vaatteissa kadoksissa ja olemus on monella kiipeilijällä melko ...no...huolittelematon. Anton Johansson on Suomen huippuja niin köydellä kuin bouldereilla. Tässä Samin SM-kisoissa ottamassa kuvassa näkyy hyvin kiipeilijöiden perustyyli. Hillityt ja tummat värit, hieman vallaton tukka ja parta.

KiipeilyAreena 31.12.2012, Anton Johansson SM-2.

Antonin kokonaisuus on silti vielä parhaimmasta päästä. Seinillä näkee välillä jos jonkilaista menijää, on pääkallokalsareita, Uuno Turhapuro-paitaa, reikäistä villasukkaa tms... Kukin tavallaan, en sitä kiellä, mutta mielummin minä katsoisin elämää ja iloa, kuin harmautta ja tylsyyttä, ainakin harrastuksissani! :)
2 kommenttia:

  1. Joo ei todellakaan tartte pukeutua "viherpiiperomaisesti". =D

    Värit on kivoja.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...