Sunnuntaiaamupäivällä, kun matkalainen tuli kotiin reissultansa valmistin hänelle pienen brunssin. Tarjolla oli luonnollisesti itsetehtyjä pinaattilettuja puolukoiden tai kermaviilikastikkeen (itse maustettu) kera, ei-itsetehtyä riisipiirakkaa tai perunapiirakkaa, jossa päällä tuorejuusto-poro-ruohosipuli-seos (itse sekoitettu) ja vierellä punasalaattia, sekä jälkkäriksi mangoa, omenaa ja appelsiinia ja jälleen helmikuun leivokset. Juomina vihreää teetä ja aamushake.
Olen haaveillut jo pitkään kunnon padasta. Minulla on ollut pitkään valurautainen pata, joka sinänsä ajaa tehtävänsä, mutta on erittäin hankala puhdistaa. Le Creuset in padat ovat olleet jo pitkään toivelistalla, mutta ne ovat ainakin Suomessa olleet liian kalliita alennuksessakin. Le Creusetin padat ovat induktio-sopivia, ne voi pestä astianpesukoneessa ja niissä on keraaminen pinta, ettei ruoka pala kiinni. Kuten On the Way -postauksessa kerroin, kävimme Åren matkalla Stockholm Quality Outletissä. Ja siellähän oli Le Creusetin liike. Jeejee! :) Kaikki tuotteet olivat 2-laatua, eli hinnat olivat kerrankin kohdillaan, mutta silti tuotteille tuli elinikäinen takuu. Viat, joita padoissa oli, oli lähinnä värivirheitä, mikä ei ainakaan minun ruuanlaittoani haittaa. Meille päätyi soikea, punainen, 3,3l pata, joka on toiminut kuin unelma. Astianpesukoneessa pata tulee puhtaaksi, lämpenee induktiolla ja ruokaan ei tule metallin makua, kun sisäpinnalla on keraaminen pinnoite. Mitä pat
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!