maanantaina, helmikuuta 06, 2012

On the way

Lauantaina raportoin alkaneesta lomasta. Nyt tosiaan ollaan jo Åressa ja mäessäkin laskettu pariin otteeseen.

Tukholaan saapuessa puhelin päivitti paikaksi Lontoon. Kellonaika siirtyi siinä samassa vielä tunnin taaksepäin. Näin vielä molemmilla. Onneksi oli ihan perus rannekello mukana, josta sai katsottua oikean ajan. :)Tulomatka meni myöhäisemmäksi kuin aikaisemmin, mutta hyvästä syystä. Vierailu Tukholmaan muuttaneilla kavereilla ja tutustuminen Stockholm Quality Outletiin korvasi moneen kertaan lyhyemmät yöunet. :)

Koska reitti aikaisemmin Silja-Tallinkin satamasta on ollut sama, niin matkan varreltakaan ei ole tullut pahemmin otettua kuvia. Nyt puhelin klikkaili uuden reitin myötä ihan Tukholman keskusta useaan otteeseen. Koska laatu ei kuitenkaan ollut paras mahdollinen, niin laitetaan tänne vain tämä yksi. :)Suosittelen muuten tuota Stockholm Quality Outletia Tuhkolman matkaajille. Paikka on jonkin matkan päästä keskustasta, mutta taksilla ja ehkä jopa bussillakin pääsee kätevästi. Kauppoja on todella laajalla skaalalla ja ainakin nyt oli erinomaisia tarjouksia. Peak Performansella jopa -70%. Sieltä ostinkin pari vaatekappaletta, joista toinen pääsi heti mäkeen. Myös Le Creusetista päätyi mukaan pata, joka on itse asiassa ollut kauan ostoslistalla. Ja Norronan liikkeestä Samilli kiipeilyvarustetta ja minulle lämpöhanskat.

Eikö olekin hieno kuva, minusta ihan ainesta jopa outletin mainoskuvaksi. :)

Loppumatka, eli vähän päälle 600 km menikin kuten ennenkin. Tiet olivat onneksi vain vähän jäässä ja loppumatkasta jo kuivempia. Välillä pakkanen kävi jopa -33C:ssa, onneksi perillä ei ollut kuitenkaan kuin -24C. Kytkin ja jarru vetivät kovin jäykiksi. Onneksi lämmitys ja kaasu sekä vakionopeudensäädin sentään pelasivat.

ps. Oletteko koskaan katsoneet ohjelmaa nimeltä Ruotsin huonoimmat kuskit? Se on muuten täällä ihan arkipäivää, että kukin ajaa tavallaan vähät välittäen säännöistä tai muista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...