perjantaina, helmikuuta 17, 2012

Valkoinen

Koti

Onpa Espoossakin ihanasti lunta, jälleen. Jo pari talvea on saanut nauttia valkoisesta ihmemaasta kaikkine talvilajeineen ja nyt taas uudestaan. Joulukuussa näytti toivottomalta, mutta onneksi tuli tammikuu, lempikuukauteni, ja toi valkoisen puuteripeitteen mukanaan.

Lomaviikon aikana on tullut todella paljon lunta. Meidän etupihan katajakin on aivan uupunut lumen painosta, vaikka lumi onkin kevyttä. Aura-auto ja naapurit ovat pitäneet meidän pihan lumitöistä huolen. Kiitos!

Katon paksu lumikerros näyttää uhkaavasti siltä, että se voi tulla alas milloin vain. Onneksi Sami palaa reissultansa pian, niin ei minun tarvitse tuosta murehtia. Bussissa on tie pomppuinen ja jarrutukset mielenkiintoisia, joillain pitkiä ja hitaita, joillain nopeita ja liukuvia. Kun taas itse pääsee ensi viikolla auton rattiin, on tottumista lumiseen kaupunkiajoon. Onneksi on kutenkin korkea auto ja vielä neliveto.

Talvi on nyt parhaimmillaan. Aamut ovat jo mukavan valoisia. Pimeäkin tulee vasta illalla, ei iltapäivällä. Ja valo hehkuu kivasti valkoisesta pinnasta, kuten kuvassa puiston valot puiden välistä. Lunta tupruttaa, mutta aurinkokin pilkahtelee. Minä nautin!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...