maanantaina, helmikuuta 20, 2012

Laskiaisviikonloppu

Laskiaisviikonloppuna ollaan tietenkin laskemassa. Meidän laskupäivä oli tällä kertaa lauantai ja paikkana Vihti Ski. Matkassa meitä oli minun pienet serkkutyttöni ja heidän vanhmepansa sekä minä. Minun sukseni ja kaikki lautakamat oli vielä Åressa, niin piti ottaa testiin uudet sukset. Vihdissä on muuten kätevä testipalvelu, hinta on naurettava 10 euroa/pari. Ja testattavana on suksia joka lähtöön. Oma testipari oli Elanin Amphibio Rocker Camperilla. Erikoista parissa oli, että oli määritelty oikean ja vasemman jalan suksi. Mutta erikoisuudestaan huolimatta leikkasivat mukavasti melko loivassakin rinteessä, eikä painettakaan tarvinnut ihan ylimäärin sukselle laittaa. Suosittelen testaamaan.

Elanit keskellä

Laskupäivän ateria oli tottakai fondueta, jolle minun piti kehitellä jälkkäri. Fondue-pöytä oli mittava vihanneksia, sieniä, lihoja ja dippejä myöten.

Fondue-pöydän antimet
Oma lautanen ensimmäisellä satsilla. Dipit oikella ylhäältä gremolata, enon oma yrtti-valkosipuli-öljy-herkku, bulgoggi. Lisäksi valkosipuli-dippi ja curry-dippi lautasella.

Jälkiruoaksi minä taiteilin helmikuun leivoskimaran. Tästä lisää omassa postauksessa tiistaina.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...