perjantaina, syyskuuta 14, 2007

Treenaamisesta kipeänä

Todella loistava fiilis! On vatsalihakset ja selkälihakset ihan hellinä, kun keskiviikkona vedettiin jalat ja keskikroppa ja eilen Pilatesta. Mutta tuntuu niin hyvälle. Tietää, että jotain on tehty ja on siellä pienet lihaksen alut jo olemassa. :)

Tänään on välipäivä, mutta huomenna jatkuu taas. Huomenna ohjelmassa olis Total+Gymstick+Balletone. Se on kahden tunnin setti, mutta Balletonen pitäisi olla enemmän huoltavaa. Sunnuntaille ohjelmassa on Fitball+Strech&Relax, puolitoista tuntia. Ja siinäkin loppuosa enemmän huoltavaa.

Tuntuu niin hyvältä, että on vihdoin päässyt alkuun tässä treenaamisessa. Ensi viikolle on varattu yksilöohjaaja-aika ja siellä tehdään sitten se ensimmäinen perusvoimapunttitreeni. Nyt menee kyllä vielä pari viikkoa ennen kuin pystyy hirveästi käsiä tekemään, mutta aloitetaan sitten jaloista ja keskikropasta.

Myös ruokapuoli on ollut hyvin hallinnassa. On tullut syötyä niin vatsaystävällisesti kuin terveellisesti. On tullut syötyä välipäloja ja juotua vettä. Veden lisäksi vedän tällä hetkellä elimistön puhdistuskuuria Detoxilla. Hyvältä tuntuu ja tästä pidetään kiinni. :)

2 kommenttia:

  1. Meidän seiväskoutsi on luvannut laittaa myös perusvoima-punttiohjelmaa tuleen.

    VastaaPoista
  2. Sehän on loistavaa. Mä otan tuolta Elixialta ohjelman referenssiksi ja katson kuinka neitimäinen se on... ;P

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...