maanantaina, syyskuuta 10, 2007

Viikonlopun satoa

Viime viikonloppu oli aika aktiivinen. Tuli tehtyä hankintoja, otettua kuvia luonnosta, käytyä autokaupassa meikattavana, golfattua, rapujuhlittua, katsottua lentopalloa ja mitä vielä - ei pysty muistamaan.

Äiti toi Amsterdamista minulle kalloja, jotka istutin vasta loppukesästä. Nyt ne sitten ovat nousseet ja kukoistavat. Eikö olekin ihania!
Meidän pihalla kasvaa myös mahtava syyshortensia. Se kukoistaa juuri nyt näin mahtavana.
Oli pakko ostaa takapihalle pihanhoitokengät. Ja tälläiset kaupasta sitten tuli. Itse asiassa meille molemmille samanlaiset! :)Perjantai-iltana, kun vietimme 10-ottelun jälkeen aikaa saunalla, sai otettua näin hienoja maisemakuvia. Kyllä Suomi on kaunis maa! :)Muista viikonlopun riennoista ei sitten kuvia kameraan ollut ilmaantunut. :) Golfaamassa meni monta tuntia ja oli mukavaa. Kyllä minä sen Green Cardin vielä suoritan ja aloitan jossain vaiheessa pelaamaan. Jos vaikka talvella laittais synttärilahjalistalle kurssin ja kortin. :)

Aivan mahtavaa Suomi-pojat Moskovassa. Siis lentispojat, jotka voittivat alkulohkonsa ja menevät täyttäpäätä kohti uusia haasteita. Isot aplodit teille ja tsemppiä! Tämän viikon jatkolohkopelejä voi seurata tv:stä seuraavasti:
ti 11.9. 13.50-16.30 YLE Extra (vastassa Puola) (toim.huom. aika muutettu)
ke 12.9. 13.50-16.30 YLE Extra (vastassa Belgia)
to 13.9. 18.55-21.30 YLE Extra (vastassa Venäjä)

Vielä todettakoon viikonlopusta ja sen vaikutuksesta. Ehkä viikonloppu oli kuitenkin kohtuu rankka, eikä palautumista ole täysin tapahtunut, sillä tänä aamuna autoa huoltoon viedessäni, en musitanut juuri katsomaani auton rekkaria. Pää oli ihan sekaisin. Onhan se kyllä vieläkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...