torstaina, syyskuuta 27, 2007

Kotimaiset palloilusarjat

Eilen pistettiin käyntiin taas kotimaisten palloilusarjojen seuraaminen. Tai no, johan tässä on pari viikkoa seurattu aktiivisesti Kiekkoliigaa, mutta eilen siis oltiin paikan päällä. Kauden 2007-2008 pallolisarjojen katsominen aloitettiin Espoossa, Tapiolan Urheilutalossa, miesten koripallon Suomen Cupin koitoksella Honka-Vilpas. Miksi tällainen matsi, niin se selittyy sukulaissuhteilla. :)

Peliä emme siskon kanssa hirveästi seuranneet. Ensinnäkin menimme katsomoon vasta toisella puolikkaalla ja keskityimme ihan kaikkeen muuhun kuin varsinaiseen peliin. Sisko kiinnitti enemmän huomiota pelaajiin ja heidän liikkeisiinsä kuin pallon seurantaan. MInä kuuntelin n.10v poikien keskustelua pituuksista ja kaikista muista todella mielenkiintoisista aiheista. :)

Minähän olen aina halunnut käydä kauden aikana ainakin yhdessä koris-, yhdessä salibandy-, yhdessä lätkä ja yhdessä lentismatsissa. Nyt sitten on enää kolme lajia jäljellä. Naisten salibandyä pääsen katsomaan kuukauden päästä, kun MInkki P tulee kulmille esittelemään taitojaan. Ja siis ainakin yhdessä pelissä, useammassakin voi käydä. :) Pitääpä katsoa lähiseurojen/joukkueiden kalenterit. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...