maanantaina, syyskuuta 10, 2007

Paljon onnea Pinja!Pieni serkkuni Pinja täyttää tänään viisi kokonaista vuotta! Paljon onnea Prinsessa! :)

Pinja todella on oikea prinsessa. Minäkin sain kokea osuuteni prinsessamaisuudesta, kun viime talvena vietin synttäreitäni Pinjan kotona. :) Onhan se ihanaa, kun on vaikka minkävärisiä pukuja ja tiara ja vaaleanpunainen käsilaukku. :)

Pinja todella fiksu nuori nainen. Pinja osaa jo kirjoittaa ja vähän lukea. Ainakin kirjaimia. Pinja muistaa kaiken todella hyvin ja osaa soveltaa. Pinja on lisäksi niin taitava, että minun biitsiplein nähtyään, hän oli pelannut kotona yksin ilmapallolla ja todennut Isälleen: " Mä olen niin hyvä pelaamaan, että pystyn pelaamaan tätä yksinkin!". :) Todellakin, mä valitettavasti tarvitsen vielä parin.

Pinja myöskin nauroi yksi vuosi kaatuilulleni, kun kävi katsomassa lentipeliä. On kai se hassunnäköistä, kun aikuinen nainen kaatuilee koko ajan kentällä. :)

Pinja on myöskin erittäin kiinnostunut millainen hääpuku kelläkin on. Useampaan kertaan olen joutunut toteamaan, että eipä sitä pukua ole... ;P Uskon kyllä, että jos sellainen puku joskus päälleni puetaan, niin Pinja tulee siitä kyllä tykkäämään. :)

Mutta vielä kerran iso onnitteluhalaus Pinjalle viisivuotissynttärin johdosta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...