keskiviikkona, syyskuuta 26, 2007

Ei aplodeja tällä kertaa

Eilen liikenteessä, ainakaan minun reiteilläni, ei ollut ainakaan niitä samoja heppuja kuin maanantaina. Liikennettä tukittiin, kaasu oli hukassa ja muut jätettiin huomioimatta. Onneksi varasin ekaan etappiin aikaa niin paljon, että myöhästymisen vaaraa ei ollut.

Eka etappi oli Itäkeskusksessa ja siellä laitettiin niska taasen kuntoon. Minun rankani on aika epeli menemään lukkoon ja aiheuttamaan ylimääräistä vaivaa. Erityisesti niska tuntuu menevän pienemmästäkin vika-asennosta sellaiseen jumiin, että ei pysty ajattelemaan muuta kuin "Miten san tämän pääkivun pois?". Nytkin oli tehnyt kolme viikkoa nätisti minulle ohjattua treeniä niskan vahvistamiseksi ja jumin estämiseksi, mutta sitten yhtenä päivänä minull aoli päällä poolo, joka aiheutti niskaan sellaisen asennon, että sen jälkeen on joutunut joka päivä aloittamaan särkylääkkeillä, kun pää on ollut niin kipeä. Mutta nyt se on sitten taas kunnossa! :)

Hoidosta oli määrä ehtiä 45 minuutissa Länsiväylän Elixialle, vaan enpä ehtinyt, kiitos muun liikenteen. Meni sitten ensimmäinen setti ryhmäliikunnoista ohi, kun jouduin matelemaan muun liikenteen mukana. Onneksi ryhmäliikuntasettiin oli varattu kaksi muutakin objektia, niin pääsin kuitenkin liikkumaan. En nimittäin olisi jaksanut tehdä enää kolmatta punttia peräkkäin.

Loppu hyvin, kaikki hyvin ja tänään ei ajella ympäri pääkaupunkiseutua! :)

2 kommenttia:

  1. Mä oon tolla samalla tiellä. Päivittäinen hedari alkaa ketuttaa jo isosti. Tänään vielä kokeillaan hierojaa, ens viikolla varataan aika omt:lle.

    VastaaPoista
  2. Juteltiin tuon OMT:n kanssa hieronnan ja manipulaation eroista. Siihen OMT vaan totesi, että hieronta livittää kyllä, mutta vasta manipulaatio poistaa aiheuttajan.

    Nyt kun muistan vain tehdä niskaa vahvistavia ja rintarankaa avaavia liikkeitä sekä pysyä ryhdissä, niin pääkivunaiheuttajien pitäisi pysyä kurissa.

    Toivottavasti sunkin pääkipu saadaan pois ja olo paranee, sillä tiedä, että se on TODELLA tuskaista.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...