perjantaina, syyskuuta 28, 2007

Paljon onnea Riina!

Tänään 28.9. on Riinan syntymäpäivä. Tänään 28.9. on myös Mika Häkkisen ja Gwyneth Paltrown syntymäpäivä. Ihan vaan kuriositeetitna mainittakoon, että minulla on sama syntymäpäivä kuin Jyrki Järvilehdolla. :)

Vuonna 1994 olin kovasti soittamassa Riinalle synttärionnitteluita, ei radiossa tullut kuin uutisia eräästä onnettomuudesta. Estonia nimittäin upposi Riinan syntymäpäivänä 1994. 28.9. on aloitettu myös varsinainen Talvisota vuonna 1944.

Mutta palataan Riinaan. :) Piti etsiä joku hauska kuva Riinasta hänen lapsuusvuosilta, mutta joudun sen tekemään nyt sitten vasta illalla. Minulla ei nimittäin ole kuin pelikuvia tai jotain muita joukkuekuvia tällä hetkellä saatavilla, niin en viitsi niitä laittaa, kun Riina ei nyt sitten enää pelaa.

Riina on minun rakas pikkusisko, joskus pirjoksikin esitelty. Riina voittaa minut kaikissa mahdollisissa paripeleissä korttipeleistä eteislentopalloon. Riina on todella viisas, mutta pikkasen liian hyvänolontavoittelija tehdäkseen kaikkensa suurien saavutusten eteen. Nyt Riina on kyllä erittäin ansiokkaasti aloittanut taas koulunkäynnin ja se tuntuu sujuvan todella hienosti. Tsemppiä!

Minä olen aina tehnyt kaikkeni Riinan eteen. Tai no, en nyt ihan kaikkea kuitenkaan. En ole tahallani hävinnyt niissä lentopallofinaaleissa, joissa ollaan vastakkain pelattu! :) Riina on kenties myös osannut käyttää tätä ominaisuutta meissä kaikissa muissa perheenjäsenissä hyväkseen. Hienosti on pikkurillin ympärille kiertynyt niin sisko kuin vanhemmatkin. :) Kunnioitettavaa sisänsä.

Pienenä tyttönä Riina oli välillä todella kiukkuinen. Alahuuli meni usein mutrulle ja käsi nousi niskaan. Mutta niin älykäs Riina on aina ollut, että on keksinyt aina hyvät selitykset mm. niskan kutiamisesta. :) Riina osasi lukea jo ennen koulua ja kävipä niin, että hän kaatui pyörällä ja koko poski aukesi. Sitä sitten pitä alkaa puhdistamaan ja puhdistusainepullon kyljessä luki, että "ei kirvele". Riina ei oikein halunnut, että poskea puhdistetaan ja sanoi, että se sattuu. Niinpä pulloa Riinalle näytettäessä, hän luki pokkana pullon kyljestä "kirvelee". :)

Isosiskona tuli myös joskus vähän kiusattua pienempää. Ers tapaus on jäänyt elävästi mieleen, josta Rinna loppujen lopuksi veti kuitnekin pisteet kotiin. Olin juuri oppinut lukemaan ja Suomea vanhempien kanssa kiertäessä kysyin Riinalta yksitellen, että mikä on Karkkila, Helsinki ja Tampere ruotsiksi. nehän ovat Högfors, Helsinfors ja Tammerfors. Viimeisenä kysyin, että mikä on Turku ruotsiksi. Siihen Riina sitten, kyllästyneenä että "Turkfors!". :) Aika loogista neljä vuotiaalta.

Paljon onnea Riina vielä kerran! Halaus!

2 kommenttia:

  1. Äiti ja Iskäkin onnittelee!

    VastaaPoista
  2. Jeejee! Vois Iskä kommentoida vähän useamminkin. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...