tiistaina, syyskuuta 25, 2007

Aplodit

Eilen oli vähän hektinen päivä, kun aamu meni ensin töissä Etelä-Espoossa, iltapäivällä oltiin kollegoiden kanssa golfaamassa Pohjois-Espoossa, alkuillasta kokous Länsi-Pasilassa ja sen jälkeen kirjastoon ja puntille taas Etelä-Espooseen. Mutta kaikki meni hienosti, sillä liikenteessä oli loistavia kuskeja, jotka etenivät sujuvasti ja ottivat huomioon muita. Isot aplodit kaikille eilen kohtaamilleni kuskeille! :)

Toiset aplodit menee kokoustajille. Ajaksi oli sovittu kaksi tuntia ja kokous kesti pari minuuttia vaille sen. Aivan loistavaa toimintaa puheenjohtajalta ja kaikilta, jotka pysyivät asiassa. :)

Sitten muihin asiaan liittymättömiin juttuihin. Hain eilen kirjastosta varaamani kirjan. Palautuksen eräpäiväksi tuli 28.1.2008. Ainakin siis on aikaa lukaista kyseinen opus. Vaikka luulen kyllä, että siinä ei paljoa yli viikkoa nokka tuhise. :)

6 kommenttia:

 1. Nyt on viimein luettu se hömppäpömppä-kirja. Täytyy sanoa, että Sota ja rauhakin on mielenkiintoisempi. Jään odottamaan Rei Shimuraa.

  VastaaPoista
 2. Täytyy kyllä sanoa, että aika mitäänsanomattomia ovat useammat kevytpokkarit. Mä olen nyt koukussa Harry Pottereihin, Rei Shimuraan ja Annika Bengtzoniin. Niihin kirjailijat ovat saaneet hyvin luonnetta ja asennetta. :)

  VastaaPoista
 3. mikä kirja toi nyt lainattu on?

  VastaaPoista
 4. Norppa, mitä lainakirjaa tarkoitat?

  MinkkiP, mikä kirja sulla on multa lainassa?

  Minä lainasin eilen kirjastosta Harry Potterin, Azkabanin vanki -kirjan.

  VastaaPoista
 5. Avioliittoallergia. En suosittele edes äärimmäisessä hädässä. Mutta luettu on. Ja julistan sen viimeiseksi huonoksi kirjaksi mitä luen, koska tästä edes oon valmis jättämään kesken. Meen kohta Akateemisesta hakemaan pari pokkaria...

  VastaaPoista
 6. "you know who"25/9/07 20:54

  Ja se on muuten aplodit (ei ablodit). Vähän sama kuin eräskin daami kirjoitti viime viikolla homo sabiensista... ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...