torstaina, syyskuuta 27, 2007

Miehet ovat jostain syystä onnellisempia ihmisiä

Autotalli kuuluu yksin heille, suklaa on vain välipala, hääsuunnitelmat hoituvat itsestään ja he saavat pitää sukunimensä.

He eivät koskaan tule raskaaksi ja voivat käyttää valkoista T-paitaa huvipuiston Tukkijoessa...tai olla vaikka ilman. (toim.huom. en tiedä mikä naisia...)

Autokorjaamolla kerrotaan totuus.

Heidän ei koskaan tarvitse ajaa seuraavalle bensa-asemalle, koska tällä asemalla on yököttävä vessa. (toim.huom. onneksi nykyään ei enää polteta huoltiksilla sisällä, sillä se oli joskus syys mennä seuraavalle)

He eivät koskaan mieti, mihin päin lamppua käännetään sitä vaihdettaessa. (toim.huom. tämä on käsittämätöntä, ruuvaan joka päivä töissä kymmeniä ruuveja, enkä silti ikinä muista mihin suuntaan kiristetään ja mihin avataan)

He saavat samasta työstä enemmän palkkaa. (toim.huom. onneksi minä ainakin saan ihan saman palkan kuin kollegani)

Rypyt lisäävät viehätysvoimaa, frakin lainaaminen maksaa vain murto-osan hääpuvun hinnasta.

Ihmiset eivät koskaan keskustellessa tuijota heidän rintojaan.

Uudet kengät eivät koskaan hierrä jalkoja. (toim.huom. olen eri miletä, sillä jopa kynsi voi lähteä myös miehellä, jos jalkineet eivät sovi)

Puhelut ovat ohi 30 sekunnissa.
Viiden päivän lomalla selvitään yhdellä laukulla. (toim.huom. tässä asiassa tuli kerran tehtyä ennätys, kun kahden viikon reissuun pakkasin vain pienen urheilukassin ja samalla voitin vedon :) )
He saavat itse auki purkkinsa.

He saavat arvostusta pienemmästäkin huomionosoituksesta.

He eivät näe ryppyjä vaatteissaan.

He voivat pukeutua shorteihin huolimatta siitä, miltä sääret näyttävät. Kynnet voi hoitaa linkkuveitsellä. He voivat rauhassa kasvattaa viikset.

Jouluostokset 25 sukulaiselle hoituvat puolessa tunnissa jouluaattona.

Ei ihme, että miehet ovat onnellisempia.

1 kommentti:

  1. Ja niin todetaan myös tänään Taloussanomissa: http://www.taloussanomat.fi/kahvitunti/2007/09/26/Miehet%20tutkitusti%20naisia%20onnellisempia/200723781/382?rss=4

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...