maanantaina, syyskuuta 24, 2007

Aktiivista

Oli taas aika aktiivinen viikonloppu. Perjantaina olki ensin päivällä seminaaria, sitten alkuillasta naisten iltaa töissä ja vielä loppuillasta vieraita kotona. :) Päivä meni nopeasti ja niin kuin pitkän viikon jälkeen uumoilin, todella noepasti. Olin kyllä jo aika väsynyt ja ehkä jopa vähän ärtynyt perjantaina, kun alkusalaatit, juustopiirakat, porokeitot ja jälkiruuat oli syöty. Anteeksi vaan Anna. :)

Lauantaina tehtiin herkkuaamiainen pekoneineen, hedelmineen, kroisantteineen ja kaikkineen. Vieraatkin olivat lisääntyneet aamun aikana, joten syöjiä riitti. :) Sitten lähdettiin Habitareen. Siellä kuluikin seuraavat kuusi tuntia, mutta oikeastaan mitään uutta ja ihmeellistä ei löytynyt. Se mitä sieltä etsittiin, löydettiin ja tilaus lähtee jo tänään. Täytyy sanoa, että oli aika heikot messut. No, mutta tulipahan käytyä. :)

Habitaresta mentiin tupareihin. Tupareissa oltiin ekoja ja sitne päästiin lähtemäänkin ekana. :) No, ei vaan väsy iski taas kovasti, kun oli koko päivä oltu jaloilla. Uudessa kodissa oli hieno sisustus ja maittavat tarjoilut. Kiitos taru ja Matti! :)

Sunnuntaina sai vihdoin nukuttua aamulla pitkään. Lisäksi rauhalliseen aamuun sopi toisen Harry Potterin loppuu vieminen. Sami lähti katsomaan yhtä kämppää ja minä menin kyydillä Saloon katsomaan Lottaa ja siskoa. Valitettavasti Lote ei päässyt pelaamaan, kun oli kuumeessa, mutta nähtiinpähän ihan livenä! :) Niin ja onnittelut Leverkusenille turnausvoitosta.Pitääpä muutama sana kyllä sanoa tuosta turnauksesta tai siis niistä peleistä, joita näin. Oli kamalaa. Tekniikat ovat surkeita, pallo ei ole hallussa, tehdään helppoja/tyhmiä virheitä ja yritetään liikaa sellaista, mitä ei osata. No, kausi on vasta alkamassa, joten eiköhän tuosta vielä taso parane. Tai ainakin toivon niin. Oli hyviäkin esityksiä, mutta aika vähän.

Sunnuntaina turnauksesta tultua menin vielä puntille. Tein muutaman liikkeen ja suurimman osan jätin väliin, kun olkapäähän sattuu. Pitäsiköhän mennä lääkäriin vai antaa käden viel älevätä vähän ja katsoa sitten. Nyt se on ollut kaksi viikkoa levossa, siis levossa kipua aiheuttavilta suorituksilta. Olen toki käyttänyt kättä, mutta keskeyttänyt heti, kun kädessä on tuntunut kipua. Jos nyt vielä viikon lepuuttaisi ja sitten katsoisi uudelleen, vai mitä olette mieltä?

Nyt eletään sitten maanantaiaamua. Tuntuu niin rankalta. Llisi voinut kyllä jäädä nukkumaan tai tekemään vähän kotihommia. Jos viikonloput menee tukka putkella, niin milloin voi levätä. Minä ainakin haluan elää ja sen sallii vain viikonloput, kun ei tarvitse olla töissä. Mutta näillä mennään taas ja ohjelmaa on tällä kertaa viikollekin sen verran, että nyt ei varmasti aika tule pitkäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...