keskiviikkona, tammikuuta 02, 2013

Vesimies tammikuussa

Kuva
Päivitin kotiblogimme taustaa ja löysin taas mistä saa kivoja kuvia Bloggerin taustakuvaksi. Siksi ajattelin vaihtaa tännekin paremmin ajankohtaan sopivan. Vaihtoehtoja oli paljon ja mietin, että mistäs minun bloginin nyt kertookaan. Minusta itsestä tietenkin ja mikä onkaan parempi aihe tammikuussa kuin horoskooppimerkkini, Vesimies, ja vesihän on talvipakkasilla jäässä. :)

Minulla on siis synttäritkin tässä kuussa. Vuosia tulee mittariin 35, olisi juhlan paikka. Mitään ei ole vielä suunniteltu, mutta eiköhän tässä ehdi vielä jotain keksiä ennen kuin kuun viimeinen päivä koittaa. En usko hirveästi horoskooppeihin ainakaan ennustettavuuden suhteen, mutta luonnetta osataan kyllä kuvailla välillä hyvinkin osuvasti, kuten esimerkiksi täällä.

Kuva
Vesimies

"Vesimies on epäitsekäs henkilö, herkkä, antelias ja välitön, hyvin itsenäinen ja usein kapinallinen.

Häntä hallitsevat epämääräiset, alitajunnassa piilevät voimat, jotka panevat hänet toimimaan hyvin ristiriitaisesti. Se saa muut pitämään häntä hyvin omalaatuisena ja eriskummallisena.


Toteuttaessaan ideoitaan hän osoittaa epätavallista sitkeyttä. Vain lopputulos on hänelle tärkeä ja hän haluaa unohtaa kaiken muun, mikä saa ihmiset pitämään häntä hajamielisenä ja välinpitämättömänä.

Vaikka Vesimies on luonnostaan itsenäinen, hän osaa olla hyvinkin seurallinen. Hän kunnioittaa muiden ihmisten persoonallisuutta. Hän ilahtuu tavatessaan omalla älykkyystasollaan olevia ihmisiä ja liittyy yhdistyksiin sekä ryhmiin, joissa hän tuntee viihtyvänsä.

Hän on älyllinen mutta herkkätunteinen ja auttaa toisia tekemättä siitä numeroa ja olematta teennäinen. Hänen veljeydentyntonsa on luontaista ja hän on ihanteellinen työtoveri, harras ja hienotunteinen ystävä.

Joissakin tapauksissa, vaikkakin harvoin, hän saattaa olla viileä, tunteeton ja täysin välinpitämätön. Hänellä on enemmän mies- kuin naispuolisia tuttavia.

Vesimies pysyy ystävänä, kävi miten kävi. Hän ei ole intohimoinen rakastaja eikä isällinen aviomies. Hän suhtautuu elämään kuin ihmisen mukaansa tempaavaan taisteluun ja elää sitä antaumuksellisesti.

Hän solmii harvoin avioliiton, mutta seurustelee sen sijaan vapaasti valitsemansa kumppanin kanssa. Miehen valinta kohdistuu yleensä poikamaiseen, älylliseen naistyyppiin. Vesimies on miellyttävä ja ymmärtäväinen toveri, mutta säilyttää aina riippumattomuutensa ja miestuttavansa.

Toisinaan hänen itsenäisyytensä ja yksilöllisyytensä tuhoavat hänen seuraelämänsä. Jotkut Vesimiehet elättelevät utopistisia haaveita, jotka johtavat heidät vain menetyksiin." -uniluoto.com
 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...