keskiviikkona, tammikuuta 16, 2013

Matkalle

Tällä viikolla on matkamessut ja monissa blogeissa on ollut koontia suosikkimatkakohteista. Ajattelinpa itsekin listata omia suosikkeja tässä postauksessa ja want-to-go-paikkoja seuraavassa, viisi molempia.

Suosikit:
1. Sisilia, San Vito Lo Capo
Sisilia pääsi ykköseksi kertarysäyksellä. Aivan ihana paikka niin ruuan, ilmaston, aktiviteettien kuin matkustusajan suhteen. Valitettavasti Ryan Air lopetti lennot Sisiliaan, joten matkustus hieman monimutkaistui.

Zingaron luonnonpuiston edustalla

2. Åre
Åre on huippu kesät talvet, ainakin aktiiviselle ihmiselle. Talvella laskettelu, jääkiipeily, moottorikelkkailu, hiihto ja kelkkamäki hoituu ison maailman tyyliin. Kesällä alamäkiajo, golf, kiipeily, koskimelonta ja vaellus ovat vain pieni kattasu koko tarjonnasta.
 
Åre kesällä


3. Sveitsi
Sveitsi on luksusta niin ikään kesällä ja talvella. Sveitsistä löytyy useita kohteita, mutta erityisesti Zürich ja Alpit ovat lähellä sydäntä.

Matterhorn - kuva

4. Guadaloupe, Karibianmeri
Jo 2000-luvun alkupuolella pääsin pelaamaan biitsiä Le Moulen kaupunkiin Guadaloupen saarelle. Saari kuuluu Ranskalle ja muodostuu kahdesta osasta. Toinen puoli on kuivempi ja asutumpi, toinella on sademetsää ja vuoria. Lämpö, jopa polttava, valkoinen ranta, sininen meri ja värikäs kulttuuri, I like it!

Kuva

5. Ahvenanmaa
Saaristo, meri, ihanat ihmiset, kalliot, idyllisyys... Paljon kaikkea mieltä lämmittävää ja niin lähellä, mutta silti kuin ulkomailla. :) 

Ahvenanmaalainen pannari

2 kommenttia:

 1. Mielenkiinnolla odotan pääseekö Arco/Garda-sektori sun top5 listalle ensi kesän jälkeen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa ekassa olisi voinut olla myös koko Italia. :)
   Mutta, tuleeko spesifisempi maininta, jää nähtäväksi! ;)

   Poista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...