torstaina, tammikuuta 24, 2013

Samalla linjalla

Kaksi päivää on menty kosmetiikkalinjalla, jatketaan samalla, kun on nyt ajankohtainen. Ajankohtainen sen takia, että Stockmannilla on hyvänolon, kauneuden ja terveyden kuukausi. Kanta-asiakaskortilla saa siis alennusta tämän sektorin tuotteista.

Itsellä oli haussa, kuten joululahjatoiveetkin ilmaisivat, niin voiteita kuin hiustenhoitotuotteita. Lisäksi pakkastalvi aiheuttaa kuivuutta, niin olen varautunut hieman siihenkin.


Vasemmasta yläreunasta kiertäen myötäpäivään:
Kasvonaamiot: Kaksi oikean puoleista ovat vanhoja, mutta tuo on oranssi uusi. Se on tosi kätevä, kun sitä ei tarvitse pestä pois, vaan pyyhkiä ylimääräiset 5 min pidon jälkeen.

Kasvojen kuorinta. En le vielä testannut joululahjaksi saatua helmeä. :)

Kroppa kaipaa kosteutusta talvella joka päivä tai ainakin aina suihkun jälkeen. Garnierin (Summerbody Moisturising lotion Sun-kissed look) kevyesti säväyttävässä vartalolotionissa on pirteä tuoksu ja kosteutus tuntuu vielä seuraavanakin päivänä.

Kasvojen puhdistukseen ja kosteutukseen hankin Avénen lähdeveden. Avénea löytyy apteekeista, hinta on edullin (noin 10 euroa) ja sen voi ruiskuttaa suoraan kasvoille ja levittää käsin. Lisäksi apteekista jäi käteen Aqualan L-voide, jota käytän sekä kasvojen pesuun ja kosteutukseen.

Hiuksille tuttua ja "turvallista" Kerastasea samppooksi sekä tuuheuttavaa ja hoitavaa Moroccanoilia hoitoaineeksi. Tukka on nyt tosi kuiva, joten tuotteiden pitää olla laadukkaita. Näiden lisäksihän minulla on se Moroccanoilin öljy, joka tuli Livboxista

Ekstrakosteutusta. Kirjoitinkin jo aikaisemmin ruusuvoiteesta, jonka hankin joulun alla. Lisäksi ostin öljyä, jota voin lisätä niin käsivoiteisiin, vartalovoiteisiin tai muihin voiteisiin antamaan lisäkosteutusta. Öljyä voi käyttää myös hiuksiin, mutta siihen minulla on muutenkin oma öljy.

Ihanuutta. Joululahjaksi tuli myös Dr. Hauschkan kasvovesi. Erinomainen puhdistaja ja piristäjä, sekä myöskin hyvää tuoksua ja kevyttä ja ihanaa oloa tuottava suihke. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...