keskiviikkona, tammikuuta 30, 2013

Anna Karenina

Koska olen innostunut lukemisesta vasta "vanhoilla" päivillä, on minulla monen monta klassikkoa lukematta. Yksi on Leo Tolstoin Anna Karenina. Nyt kun Anna Karenina tuli leffaan Keira Knightleyn tähdittämänä, oli pakko hakea tuo 1000-sivuinen kirja kirjastosta luettavaksi.

Kirjastahan on tehty myös elokuvaversio, mutta se ei ollut vielä saatavilla. Lupasin kummitytölleni (16-v.), että menemme katsomaan kun olen lukenut kirjan. Taitaa leffa tulla ensin DVD:lle, kun minä saan kirjan luettua, lukutahti on nimittäin ollut aivan surkea. Mutta eipä mitään, pitää tsempata, koska kyllähän kirjakin pitää palauttaa aikataulussa kirjastoon. :)

Oletteko te lukeneet Anna Kareninan? Tai nähnyt jo jopa leffan?1000 sivua = paksu kirja

2 kommenttia:

 1. Mä olen lukenut sen teinivuosina - ihan liian nuorena tajuamaan Annan tuskaa ja kaksiteräistä miekkaa rakastajan ja lapsen välillä. Pitäisi lukea uudestaan. Puvustus leffassa on varmasti loistokas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kannattaa bongata se elokuvaversio, koska on ehkä vain kolmasosa 1000-sivuisesta. Olen kuullut, että aika moni on lukenut tuon klassikon jo nuorena ja sanonut samaa, ettei ole täysin ymmärtänyt.

   Ihmettelen itse, että miten nykyaikaista tekstiä kirja on. Ei voi kuvitella, että se on kirjoitettu jo 1800-luvulla.

   Puvustusta odotankin kovasti. Siitä oli esimakua viime viikon MeNaisissa. :)

   Poista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...