perjantaina, tammikuuta 04, 2013

Keep it simple stupid!

Kuva: Google.com
Kuten Tami Tamminenkin sen on sanonut: "Keep it simple stupid!", on hyvä motto myös uuden vuoden lupauksille ja tavoitteille. Minä itse en tainnut luvata mitään, en ainakaan tietoisesti. Tavoitteita kyllä asetin, tärkein tavoite on olla onnellinen, ainakin yhtä onnellinen kuin olin vuonna 2012. Lisäksi on joitakin urheilullisia tavoitteita, lähinnä kiipeilypuolella. Niistä ei sen enempää, koska Sports Ladykin käskee pitää suurimmat tavoitteet ihan vain omana tietona. 

Sports Ladyllä on postauksessaan muitakin hyviä vinkkejä uudelle vuodelle. Itse asiassa kaikki neljä! Samoin hyviä vinkkejä uudelle vuodelle antaa Kati Alander. Katin vinkit ovat enemmän treenipuolelle ja syömiseen, mutta erinomainen jatko aikaisemmin mainittuihin.

Minä tein itselleni ja Samille treeniohjelman teemalla "Paremmaksi kiipeilijäksi". Ohjelma on hyvin realistinen, mikä on tietyllä tapaa uutta minulle. :) Tähän mennessä kiipeily on opettanut minulle ainakin sen, että et voi mitenkään haukata liian isoa palaa kerralla, ei ole mitään oikotietä onneen. On vain treenattava, että tulet paremmaksi, ja treeni vie aikaa. Nyt tehty treeniohjelma kestää 3,5 kuukautta. En vielä tiedä miten paljon tuona aikana pystyy kehittymään, mutta uskon että kehitystä kuitenkin tapahtuu.

Mitä sinä lupasit uudelle vuodelle? Liikunnallista tai jotain muuta? Vai lupasitko mitään? Jos et luvannut, niin asetitko tavoitteita? Pieniä tai suuria? Tsemppiä tavoitteiden toteuttamiseen, muista olla onnellinen sekä matkalla päämäärään, että niiden saavuttamisesta! :)

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...