lauantaina, huhtikuuta 14, 2012

Source Code

The Adjustment Bureaun ja In Timen sarjaan vielä kolmas saman genren leffa, Source Code.

Taas mielenkiintoinen ajatus mahdollisesta vaikuttamisesta aikaan, ohjelmointiin ja ihmiseen. Nyt kolmannessa, tai oikeastaan neljännessä, jos Iron Sky lasketaan mukaan, tieteis-jännitys-action--leffassa tajusin miksen tykkää tuon tyyppisistä seteistä. Ehkä siksi, etten pysty niitä itselleni mitenkään järkevästi selittämään. Ne ovat niin yli minun luonnontieteellisen korkeakoulukoulutuksen luoman ajattelumaailman, jossa asioille pitää olla luonnollinen selitys ja kaikille on todellinen ja todistettava peruste. :)

Ja kun mietin, että voisiko noin oikeasti olla, ja tulen siihen tulokseen, että ehkä joskus, niin alkaa pelottamaan vielä enemmän, että se kellä taito on hallussa, voi todella vaikuttaa maailmaan. Ja jos noita taitoja todella oikeasti voidaan luoda, niin toivon myöskin, että ne ovat ennemmin hyvin ekuin pahojen käsissä. Onneksi leffoissa yleensä hyvä voittaa, ja saa ainakin hetkellisesti huolen pois. :)

Palataan takaisin Source Codeen. Juoni on todella ennalta arvaamaton ja tarina etenee nopeasti, joten suosittelen leffaa, vaikka ei tykkäisikään heti alkuun tieteisleffoista. Onneksi ne on nykypäivänä tehty myös viihteellisiksi mm. hyvännäköisillä näyttelijöillä, hienoilla maisemilla, kauniilla vaatteilla, romantiikalla, tunteilla, muutamilla vitseillä ja upeilla tehosteilla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...