maanantaina, huhtikuuta 09, 2012

Hiihtokausi ohi


Nyt se on pakattava hiihto- ja laskukamat kesäsäilöön ja suunnistettava kohti kesäisempiä lajeja. Jotenkin tekisi kovasti vielä mieli lumelle, mutta sopivia ajankohtia ei ole enää tiedossa ja Etelä-Suomen laskettelukeskukset sulkevat nyt pääsiäisenä rinteitään. Ihan ymmärrettävää, koska sunnuntainakin Serenassa oli melkoista puuroa iltapäivästä/alkuillasta.

Jotenkin tuntuu, että lumisportit jäi vähiin. No, en tänä talvena viettänyt kuin yhden hiihtolomaviikon, edellisinä talvina hiihtoviikkoja on tullut ainakin kolme. Murtsikkaa sauvoin vain kaksi kertaa, säälittävää. Jotenkin talvi alkoi niin myöhään, loppui aikaisin, ei sitten loppunutkaan, oli muuta ja fasiliteetit olivat jo menneet. Onneksi tuli kuitenkin laskettua joka viikonloppu helmikuusta lähtien edes jossain, vaikkakin lähinnä pikkunyppylöissä tässä lähimaastossa.

Tulipa opittua laudalla laskeminen erinomaisesti, kun näissä Suomen rinteissä en suksille näe oikein tilaisuutta, Lappia ei lasketa. Viimeisellä Serenan keikalla jopa treenasin "väärinpäinlaskua", eli kun normaalisti lasken goofyna, eli oikea jalka edellä, niin treenasin laskua regularina, eli vasen jalka edellä. Serenassa myös hyppäsin hyppyristä, jopa kolmesta erilaisesta, ja vielä ehjin nahoin. Ihan en tehnyt tripla rodeota, enkä edes mellakkaa, vaikka niin Facessa uhosin. Ensi talvea ja uusi temppuja odotellessa! :)


Jotain positiivista hiihtokamojen pakkaamisessa kuitenkin on. Kuten sanoin, saan kesätamineet esille. Enkä pelkästään sporttikamoja, vaan myös peruskuteet, sillä talvireleet vie niin paljon tilaa, että kaikki nurkat on vapautettava niille. :)


2 kommenttia:

  1. Itse olin jo niin kevät fiiliksissä kunnes tää "takatalvi" iski. No ehkäpä nyt voisi jo sukset viedä säilöön ja koittaa taas innostua uudelleen. :)

    VastaaPoista
  2. Moi Mog,
    Keväällä on ikävästi aina se vaihe, että talvisportit ei oikein onnistu enää ja kesälajeille ei ole vielä mahdollisuutta. Ja keväisin keli on usein melkoista vatkaamista eessuntaa.

    Mutta onneksi päivät on pitkiä ja valoisia, niin toivoa ainakin on. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...