lauantaina, huhtikuuta 07, 2012

Pääsiäistä rennosti

On kiva olla finanssialalla töissä, kun kiirastorstai on vain noin puolikas päivä. Kiirastorstai-iltapäivä meni mukavissa merkeissä, kun sain vihdoin hankittu peukaloon tuen ja testasin sitä käytännössä kiipeilyseinällä. Sinänsä peukalo toimi, mutta kiipeily ei ole vielä ainakaan vitosen ja sitä vaikeammilla reiteillä kivutonta. Pari 5A:ta meni ok, mutta se riitti ja nelos-reittien kahvat oli ainoa tapa ottaa oikealla kädellä kiinni.

Salmisaaresta kohti Espoota ihanassa auringonpaisteessa. Täydellinen kevätpäivä ja aurinkokin paistoi aina kasiin asti. Ihanaa!! Pääsiäisruokaostosten ja videovuokraamon kautta Pohjois-Tapiolan Chico'siin. Ei tarvinnut itse laittaa ruokaa, jesjes, eikä tiskata, jesjes. :) Lautaselta löytyi Legendary Chicken Chevre-hampurilainen ja bataattiranskikset. Vähän myös kaalisalaattia ja juomana vettä. Vuohenjuustoa oli riittävästi ja sitä sai nautittua sekä kanan että bataattien kanssa. Leivät jäi syömättä.

Koska vapaa-ajan riennot oli aloitettu ajoissa, ehti iltaan mahduttaa vielä leffan omassa kotiteatterissa. Tällä kertaa katsottavana oli 'The Adjustment Bureau - Kohtalon Valvojat'.  Ihan mielenkiintoinen leffa, ajatus sinänsä kiinnostava, mutta aika kaukana kuitenkin todellisuudesta. Upea roolisuoritus Emily Bluntilta tanssijana. Matt Damonilla oli ehkä enemmän perussuoritus.

Täytyy sanoa, että tämän hetkinen leffatarjonta on aika suppea. Ei meinannut uutuuksista löytyä yhtään kiinnostavaa. Aika monta on tullut kyllä nähtyäkin viime aikoina, ne on esitelty myös täällä. Mutta kerropa sinä suosikkisi tämän hetkisistä helmistä.
Pitkä perjantai meni todella rennosti. Kerrankin stressittömät ja keskeytymättömät unet. Heräsin jopa pirteänä, toisin kuin pitkään pitkään aikaan. Aamupalaksi pitkään haudutettu riisipuuro ja siinä sivussa pyörittelin pasha vetäytymään. Aamiasella herkullista tulsiteetä, jota Sami toi Vuokatista tuliaisina, sekä tietenkin ravintopläjäys aamujuoman muodossa sekä lisäravinteista.

Runsaan aamiaisen innoittamana pistin kaalipaadan tulille. Sipulit pieniksi ja jauhelihojen kanssa pannulle, mausteeksi näille suolaa ja Meat-mausteseosta. Sen jälkeen porkkanat ja kaalit paloiksi ja pataan veden, vasikkafondin ja mausteiden (pippuria, suolaa, laakerinlehtiä) kanssa. Lisähöysteenä vielä chilipapuja ja hyvää mieltä. :)

Koko helahoito ensin levyllä kiehuvaksi ja lopuksi uuniin muhimaan. Melkein kaksi tuntia 160C, kiertoilma, ja voi sit herkkua! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...