sunnuntaina, huhtikuuta 08, 2012

Iron Sky

Pääsiäinen on jatkunut yhtä rennosti kuin on alkanutkin. Lankalauantai, vai miten sitä nyt kutsutaan, alkoi niin ikään rauhallisella heräämisellä, runsaalla ja maukkaalla aamiaisella sekä kokkailuilla. Kotijuttujen jälkeen oli aika suunnata ihan isolle kirkolle.

Salmisaaressa taas rentoja reittejä, joissa ei tarvittu oikean käden peukaloa. Kivasti tekniikka kehittyy, kun jotain paikkaa pitää välttää. Pari 5A-reittiäkin meni todella kivuttomasti. Käytin Salmisaaressa pitkästä aikaa hyväksi myös toista liikuntapaikkaa, Elixiaa. Nyt kylläkin vain suihkun ja hiustenkuivaajien merkeissä. Ja eikkun lähemmäs sitä oikein isoa kirkkoa.

Auto nimittäin parkkiin Tuomiokirkon taakse Krunikkaan ja siitä Kluuvin Hanko sushin kautta Fazerin kahvilaan Kluuvikadulle ja siitä vielä Kinopalatsiin katsomaan Iron Skytä.

Fazerin herkut

Kuva: Finnkino
Iron Skyhan on tähän mennessä kallein suomalainen elokuva. Genre on action/sci-fi/komedia. Tarinaan liittyy natsit, kuu, maa, USA, YK, vuosi 2018 ja mitä vielä. Ihan hauska setti minun mielestä jopa melko aroista aiheista. Sci-fi ei ole minun juttu, joten nautin pääasiassa komediasta. Suosittelen erityisesti sci-fin ystäville, mutta myös kaikille, keitä kiinnostaa suomalainen elokuvahistoria. ;)

ps. elokuvaa ennen tulleett mainokset, ainakin 5, olivat kaikki sci-fiä. sen ystäviä siis hellitään tänä keväänä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...