perjantaina, huhtikuuta 13, 2012

Ajatuksia

Mietin seuraavan postauksen aihetta, niin tuli mieleen, että pitäisikö tänne kirjoittaa mitä ihan oikeasti ajattelen. Ei aina mm. sitä mitä olen tehnyt, ostanut, nähnyt, syönyt, pitänyt päällä tai mitä suosittelen. Eli ajatuksia siitä mitä mieltä olen esimerkiksi Kreikasta, Suomen taloustilanteesta, Puolustusvoimien uudistuksesta, Finnairin bonuksista tai Lähi-Idän sodasta.

Tai pitäisikö kertoa miten perustelen omat näkemykseni ja ajatukseni, millainen on minun maailmankuvani, mihin minun mielestä pitäisi pyrkiä tai miten vaikuttaa. Postauksistani on ehkä selvinnyt, että olen monessa mukana ja sen lisäksi vielä haluan kokea ja kehittyä paljon noin muutenkin, siis ihmisenä, naisena, perheenjäsenenä, työntekijänä, puolisona, siskona, kummitätinä, you name it... 

Mutta joo, jätän vakavamman pohdinnan kuitenkin pois tästä yhteydestä, jossa muutenkin on minun puolelta enemmän vallalla positiivinen ilmapiiri ja yleishyödyllisyys, kuin maailman, Suomen tai pienemmän yhteisön laajuinen tuska ja tarve muuttua. Vaikka se tekee varmasti blogista hajuttomamman ja mauttomamman, mutta sen ei ainakaan pitäisi silloin ärsyttää ketään tai saada ketään hyökkäämään vastarintaan. Niitä tapauksia nimittäin kyllä löytyy minun ihan jokapäiväisestä elämästä, joten jääköön ne myöskin sinne.

Mitä mieltä sinä olet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...