lauantaina, huhtikuuta 28, 2012

Nudet heelsit


Olen jo vähän aikaa himoinnut nudeja heelsejä. Olen tsekannut monet nettikaupat läpi ja yrittänyt etsiä miellyttäviä. Toiveissa on ollut siis värinä nude ja materiaalina mielellään nahka. Myös hyvä korko ja hieman platformia olisi hyvä olla. Ja heelsien pitää ehdottomasti olla kärjestä ummessa.

Nelly.comissa oli kivat, mutta aika kalliit ja synteettistä materiaalia. Myös toiset oli ihan ok, mutta niin ikään kalliit ja korko liian kapea arkikäyttöön. Näin Ninan Cremé de la Style-blogissa Mangon pumpsit ja oli pakko mennä tsekkaamaan, jos niitä olisi yhä jäljellä. Ja olihan niitä. Mietin kuitenkin vielä hetken ennen tilaamista, jos löytyisi sellaiset, joissa olisi sitä platformia. Sellaisia ei kuitenkaan tullut vastaan, joten päätin tilata nuo Mangon asymmetriset. Kokoa 38 enää ollut, mutta koko 39 oli alennuksessa. Hetken harkitsin, että olisiko tuo liian iso koko, mutta muistin viime syksynä ostamani Mangon nilkkurit, joissa koko 38 pitkän käytön jälkeen alkaa tuntua liian ahtaalta ja olihan minulla tarkoituksena hankkia heelsit arkikäyttöön. Niinpä nuo 39:t lähti tilaukseen.

Normaalia kokoa isompi ei kaduta yhtään. Malli on todella kapea ja silikonityynyllä istuu hyvin. Väri on hieman tummempi kuin odotin, mutta muuten ovat täydelliset. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...