tiistaina, maaliskuuta 20, 2012

Vartalonhoito

Tulin luvanneeksi, että kerron miten minä hoidan vartalon ihoa, kun hiusten hoitotuotteet jo esittelin. Ja tässäpä tätä.

Erityisesti talvi-ihoni kaipaa kosteutta ja hoitoa, sekä harrastusten että pakkasten takia. Välillä tulee ihoa hoidettua todella huonosti ja se rankaisee heti. Mustat housut ovat päivän käytön jälkeen valkoiset sisäpinnalla, istuessa kutittaa ja näyttää ihan hirveältä. Pitäisi vain joka kerta suihkun jälkeen muistaa kosteuttaa iho ja tehdä tehohoito vähintään kerran viikossa. Tehohoito minulla tarkoittaa kuorintaa ja ekstrakosteutusta, siihen minulla on The Body Shopin Shea Body Scrub ja Butter sekä The Body Collectionin Sugar Scrub (Stockmannilta).


Päivittäiseen ihonhoitoon käytän suihkusaippuaa sekä mietoa kuorinta-ainetta (tällä hetkellä käytössä lahjaksi saadut LdB:t) ja body lotionia (tykkään tuosta kiinteyttäviä ominaisuuksia omaavasta Niveasta). Olen myös ottanut näin kevään mittaan aamuaskareeksi kriittisten alueiden kuivahieronnan ja Aloe Body Tonerin.


Kun näistä tuotteista The Body Shopin aineet, Body Toner ja Nivean body lotion loppuvat, pitää hankkia sellaiset versiot tilalle, joissa ei ole parabeenejä. Parabeenithän pitkässä juoksussa jäävät elimistöön ja toimivat estrogeenien tavoin, eli ovat xenoestrogeenejä. Estrogeenithän kerääntyvät erityisesti reisiin, kuten aiemmin olen kertonut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...