maanantaina, maaliskuuta 19, 2012

Suosittelen

Meidän talouden ruokaostokset tehdään usein K-ryhmän kaupoissa. Tai lähinnä yhdessä K-Supermarketissa, jossa on tarjonta huippuluokkaa, ja kauppa on oikeastaan meidän lähin iso ruokakauppa. Huipputarjonta meidän taloudelle tarkoittaa paljon luomutuotteita, laaja vihannes- ja hedelmävalikoima, laaja tarjonta kokonaisuudessaan eri valmistajilta, myös pieniltä, ja hyvä palvelualttius.

Nyt on lähialueelle tullut pakkaa laajentamaan uusi S-ryhmän iso ruokakauppa. S-ryhmän kauppaan olen viime kesästä lähtien tehnyt tuttavuutta myös sen takia, että lähes työpaikan alakerrassa on S-market. Ja täytyy sanoa, että ovatpa nuo kaupat yllättäneet. Aikaisemmat käynnit monissa S-ryhmän kaupoissa ovat olleet pettymyksiä valikoiman suhteen, mutta näissä kaupoissa on asiat toisin.


Kokonainen hylly luomutuotteita työpaikkani vieressä olevassa S-marketissa, loistavaa. Eikä tämä ole ainut hylly, niitä on ainakin kolme ja lisäksi vihannes- ja hedelmätiski erikseen.

S-marketeista löytyy myös paljon luomutuotteita, joita ei K-ryhmä tarjoa, kuten nämä:

Lumukarkit

Arlan luomuraejuusto ja Juustoportin luomurahka
1 kommentti:

  1. Ostosmarketista voi myös tilata edullisesti huippulaadukkaita Luomuelintavikkeita. Meillä on edulliset hinnat ja jatkuvasti kasvava valikoima. Tervetuloa tutustumaan mikäli ette ole vielä kuulleet kaupastamme
    https://ostosmarket.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...