sunnuntaina, maaliskuuta 11, 2012

Tyttö sinä olet lumitähti

Täydellisen kevättalven lauantai:
- Nukkuminen pitkään, eli siihen asti kuin unta riittää. Tällä kertaa aamukymmeneen.
- Maukas aaminen, jossa munakastam vihreää teetä, aamushake, vitamiinit ja muut ravintolisät sekä appelsiiniä.
- Laskuvaatteet päälle ja auton pakkaus, rauhassa nekin
- Lautailua ja/tai laskettelua
- Välillä ruokaa rinneravintolasta tai vastaavasta
- Lisää lautailua ja/tai laskettelua
- Rinnesetin lopettaminen ajoissa ilman loukkaantumisia ja yliväsymystä
- Hyvää ruokaa
- Nukkumaan päivän ulkoiluista ja liikunnoista uupuneena ja ajoissa

Tsekattiin tällä kertaa Messilä. Oli kiva paikka. Rinteissä oli oikeasti laskettavaa enemmän kuin yksi käännös, hissiladut oli hyvässä kunnossa, jokaisella hissillä oli kapulanantaja, vaikka oli ihmisiä, niin ei liiemmin tarvinnut jonottaa, rinteet olivat lämpimästä kelistä ja ihmispaljoudesta huolimatta todella hyvässä kunnossa vielä illallakin, rinteitä oli joka makuun, hissit olivat toimivia siten, ettei ankkuri pyörinyt tai kelat ja jouset jumittaneet ja mitä kaikkea hyvää vielä. :) Ainut miinus oli sumu ja suuri kosteusprosentti, joka hieman tai oikeastaan paljon heikensi näkyvyyttä.

Messilässä oli samaan aikaan Kelkkakunkku-tapahtuma, joka lisäsi ihmismäärää entisestään rinteiden ulkopuolella. Mekin pääsimme kivasti nauttimaan tapahtumatorin antimista Saludolla, muikuilla ja Chef Wotkinsin makkaroilla. Ja toki seurasimme vähän myös kisaa, mallia Hill Climb, joka oli tylsääkin tylsempi.

Laskuasuna oli Peakin pinkki takki ja harmaat Heli-housut. Sopivat loistavasti yhteen. Selkäpanssarikin mahtui takin alle, kun siellä ei ollut yhden Kari Traa-paidan lisäksi muuta. Lonkkahousuja en jaksanut kiskoa ylle. Eikä tarvinnutkaan, lautailu sujuu sen verran malikkaasti, että siteet saa kiinni hississä ja pyllyä ei tarvitse laittaa maahan. Kerran kuitenkin ihan seisoessa luiskahti niin, että oli heittäydyttävä selkäpanssarin päälle, jottei häntäluu kolahtaisi. Siinä X:nä maatessa tuli mieleen otsikon sanat, muunneltuna Yön Poltteen biisistä "Tyttö sinä olet meritähti".Laskupäivän jälkeen vielä thai-setit Jonel Thaissa Lahdessa ja matka kotiin saattoi alkaa. Hieman vähemmän olisi voinut tulla lunta matkalla, että ajaminen olisi ollut rennompaa, mutta niillä mennäänmitä on... :)


1 kommentti:

  1. Muistui vielä yksi hyvä juttu Messilästä. Siellä hissiportit olivat sellaisia yksitankoisia, eli ei ollut vaaraa, että jalat olisivat joutuneet eripuolille tankoja. Normaalistihan ne ovat 3-tankoisia. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...