sunnuntaina, tammikuuta 01, 2012

Vuoden 2011 vikat leffat


Kiitos Minkki P:n, pääsin leffaan vielä vuoden toiseksi viimeisenä päivänä tsekkaamaan Sherlock Holmesin A Game of Shadowsin. Aikaisempi kokemus Sherlockista on todella heikko. Totta kai nimi oli tuttu, mutta en ole lukenut yhtään kirjaa, enkä ihan tarkkaan tiennyt millaisesta hahmosta oli kyse. Homma selvisi kuitenkin nopeasti ja pääsi mukaan ratkaisemaan mysteeriota vuoden 1891 Lontoossa, Pariisissa, Saksassa ja Sveitsissä.

Pääosia esittävät Sherlockina Robert Downey Jr., Dr Watsonina Jude Law ja Madam Simzana mahtava Noomi Rapace, joka näytteli Stieg Larssonin Millenium trilogian kirjoihin perustuvissa leffoissa Lisbeth Salanderia. Pitkä, mutta ihan viihdyttävä leffa. Suosittelen siis! :)

Vuoden loppuun tuli katsottua pari leffaa myös omalta screeniltä, näistä kiitos Minnalle. Killers on Ashton Kutcherin ja Katherine Heiglin tähdittämä romanttinen toimintakomedia entisestä ammattitappajasta, joka rakastui ja halusi vaihtaa rauhallisempaa elämään. Ghost Writer taas on hieman dramaattisempi ja toiminnallisempi tarina kirjailijasta, joka kirjoittaa kirjaa UK:n entisestä pääministeristä. Kirjailijaa leffassa esittää Ewan McGrefor ja ex-pääministeriä Pierce Brosnan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...