torstaina, tammikuuta 05, 2012

Tunnista minut

Zoomailin blogiani ja muokkasin hieman sivupalkkia. Tunnisteiden kohdalla silmiin pisti suosituimmat aiheet, joita olen tägännyt postauksiin. En kyllä olisi ilman tilastoja osanut sanoa, että Ruoka olisi ykkösaihe blogissani. Enkä olisi kyllä tunnustanut olevani noin itsekeskeinen, että itsestäni (Minä) olen toiseksi eniten kirjoittanut.

Elämä on hyvä kolmonen, koska koko blogi perustuu minun elämääni, kokemuksiin ja sen pohtimiseen. ;) Viime kesästä (Kesä) tuli postailtua aika monta juttua kesämuistoina, siksi se on varmasti noin korkealla listalla. Onhan kesä yksi suosikkivuodenaikani, eikä noita suosikkeja ole kuin kaksi. :)

Sitten onkin pitkä lista itselle tärkeitä ja mieluisia asioita kuten matkustaminen (Matkat ja Loma), Ystävät, Urheilu ja Liikunta sekä sen eri muodot: Lentopallo, Beach volley. Rakas kotimaa (Suomi) on myös melko korkealla ja tietenkin Koti.

Vaatteista ja Viihteestäkin olen kirjoitellut jonkin verran. Samoin Luonnosta, toisesta suosikkivuodenajasta Talvesta, Pihasta, Maailmasta, Työstä, Blogiin liittyvistä jutuista ja kaikesta Herkullisesta, Kauniista ja Hauskasta.

Mitä listan loppupäähän tulee, niin yllättävän vähän olen joko testannut (Nora testaa) tai kertonut siitä. Samoin kuin Luomu-, Secondhand- ja DIY-jutuista. Kiipeily ja Neulominen pääsivät vasta alkuunsa, mutta eiköhän niistä kuulla lisää jatkossa.

Sporteistahan kirjoittelen myös Treenipäiväkirjaan ja kodista, sisustamisesta sekä pihasta aina silloin tällöin Nora & Sami @ Mankkaa -blogiin.

Kaiken kaikkiaan postauksia on 1188 reilun viiden vuoden ajalta. Kaikkia postauksia ei ole tägätty ja ajan myötä nimitys on muuttunut sekä omassa päässä että tagissa. Tunnisteita on 166, mutta tuossa listassa 100 poimittuna. Tunnisteiden määrä, jos mikä, kertoo, että melko laajasti on aiheita Noranblogissa. :)

ps. tässä postauksessa tunnisteina ovat vain Blog ja Kaikkea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...