tiistaina, tammikuuta 24, 2012

Tampereella

Kuva
Hämeenkatu Tampereella, tuntuu niin tutulta. Muutoksia ajan myötä tapahtuu, mutta peruskulttuuri pysyy. Rautatieasemalta on 100 askelta Stockmannille, tai ainakin niin asemalla sanotaan. Minusta niitä tulee kyllä enemmän. Tällä kertaa en kuitenkaan laskenut askelia, sillä pysyin Hämeenkadun eteläpuolella. KooKengästä tai kenkäkaupoista, jotka ovat Hämeenkatu 3:ssa olleet, on tullut ostettua useammat menopelit. Hieman tuoreempia tuttavuuksia ovat Seppälä ja Vero Moda, mutta H&M on kuten aina ennenkin, Hämeenkatu 11:sta.

Hämeenkadulta Nekalaan. Nekalassa Tampereen Kiipeilykeskukseen (TK). Salmisaaren Toyota Kiipeilyareenaan verrattuna kiipeiltävää seinää on vähän, mutta reitit sitäkin mukavampia, haasteellisempia ja teknisempiä. Tykätään molemmat Samin kanssa ja siksi kolme tuntia meneekin nopeasti.

Tampereelta on lyhyt matka Sappeeseen. Siitä tulikin jo kerrottua aikaisemmin. Ja kun on mahdollisuus, niin pitäähän sen käydä kuluttamassa viimeiset voimat toisella vierailulla TK:lla. Tampereen reissu ilman etnistä ravintolaa on turhaa. Tälläkään kertaa ikisuosikki Star and Moonlight Koskikeskuksen kupeessa ei tuottanut pettymystä. Chicken Vindaloo ja Royal Lamb, jossa erilaisia pähkinöitä, kookosta ja kuminaa kermakastikkeessa, olivat niin hyviä.

Kiitos myös vierailun isäntäparille. Ihan varmasti kutsumme itsemme toisekin kylään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...