sunnuntaina, tammikuuta 08, 2012

Väriä elämään


Sain siskolta ihanan oranssin paidan joululahjaksi. Paitaa oli testattava heti uudenvuodenjuhlissa, koska taivaskin sen osoitti, että oranssi ja sininen ovat illan värit. Olen aikaisemmin ollut todella tylsä pukeutuja, ainakin värien suhteen. Lähinnä kuitenkin siten, että värien on sovittava täydellisesti yhteen ja kaiken pitää olla linjassa.

Uutena vuotena päätin kuitenkin kokeilla. Laitoinkin mustan huivin sijaan kullalla koristellun vihreän. Sopii minusta oikein hyvin oranssin kanssa. Vai mitä te olette mieltä? Kokeilin myös tummempaa huuliväriä, ei sekään ihan huono ole minun mielestä. Eri mieltä saa kyllä olla, koska minä en kuitenkaan mikään asiantuntija tuolla saralla ole.

Uudenvuodenaatto tui vietettyä useammassa kohteessa. Tämä kuva on Toyota Kiipeilyareenalta, jossa miteltiin SM-Lead-kisat. Sami kuvaili ja liikkui ympäri areenaa. Minä tönötin paraatipaikallani heti suljetun alueen ulkopuolella. Oli kyllä hieman orpo olo, koska minun lisäkseni vain yhdellä toisella naisella oli meikkiä ja kellään muulla ei mitään värikästä päällä...

Kiipeilyareenan lisäksi kävimme Biitsi.fi Areenalla ja lopulta päädyimme kotiin. Mankkaalla ammuttiin todella paljon ja erittäin isoja raketteja. Keli oli mukavan kirkas, joten mikäs siinä niitä ihastellessa. Värikästä alkanutta vuotta kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...