tiistaina, tammikuuta 03, 2012

Puhdasta


Työpaikan pikkujouluissa päällä ollut musta mekko tuli pesukoneesta paikoin harmaaksi kuluneena. Niinpä kaupan pesuainehyllyllä käteen tarttui Nitirin Back to Black-pussi. Otin myös saman valmistajan Back to Whitea, koska varsinkin Samin valkoiset aluspaidat kaipaisivat eheytystä.

Bonuksena nappasin kärryyn Vanishin Oxy Action Extra Hygiene-purkin, jota voi lisätä joka pesuun poistamaan tahroja ja tekemään vaatteista hygieenisen puhtaita. Koska sportataan paljon on vaatteissa hikijälkiä ja jos millaisia tahroja, toivottavasti tällä niistä pääsisi eroon ja polvisuojatkaan ei haisisi niin pahalle.

Pyykinpesuaineina käytän muuten vallan nestemäisiä. Ne ovat parempia keinotekoisille vaatteille, erityisesti sellaisille, joissa on joku suojakalvo, kuten Gore-Tex. Tiivisteet ovat riittoisia ja menevät pieneen tilaan. Minulla on värilliselle, mustalle ja valkoiselle omat aineet. Lakanoille ja pyyhkeille yleensä jotain sensitiveä. Lakanoille käytän huuhteluainetta, jos ei pyyhkeitä ole mukana. Tiesittekö muuten, että huuhteluaine ei ole hyväksi pitkässä juoksussa? Jos ette, niin lukekaa tämä.

1 kommentti:

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...