lauantaina, tammikuuta 07, 2012

Lupaus

Loppiainen meni siivoillessa ja järjestellessä paikkoja. Itse asiassa vain yhden huoneen verran, mutta se rönsyili niin moneen muuhun paikkaan, että yksi päivä ei meinannut riittää, vaikka kyseessä oli meidän pienin huone, jos vessaa ei lasketa.

Tuossa pienessä huoneessa lähinnä säilytämme tavaraa. Siellä on pääasiassa kaikki sporttikamat ja siivouskamat, mutta myös historiaa. Sinne tulee myös heiteltyä sellaista, jonka haluaa pois silmistä, kun ei ehdi/viitsi/jaksa/halua tehdä heti. Esimerkiksi nuo kuvassa näkyvät kengät. Korkkareista pitäisi putsata korot, kun ovat uponneet jonnekin mutaan. Ja mokkasaappaat pitäisi käsitellä, että niillä pystyisi mennä taas ulos. Samassa setissä on parit muutkin kengät.

Kyllä tuntee itsensä niin laiskaksi ja saamattomaksi, kun ensin kirjoittaa, ettei ole lukenut viikottaista lehteä yli puoleen vuoteen ja sitten löytää tavarakasoista hoitamattomia asioita, kuten nuo kengät. Ihan täysin laiskuutta tuo ei ole, saamattomuutta ehkä hiukan. Mutta kyllä se pääasiassa on huonoa ajan organisointia. Olkoon tämä nyt lupaus ja käsky itselle, että tekemättömiin asioihin pitää tarttua heti, eikä jättää seuraavalle vuodelle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...