Viime viikonloppuja sain vihdoin kaivettua takapihan varastosta pari astiaa, joihin kylvin ruohoa. Siis ohraa, en mitä tahansa ruohoa, enkä mitään laitonta. ;)
Laitoin siemenet multaan ja ikkunalaudalle kelmun alle, että kosteus pysyisi, vaikka aurinko porottaisikin. Jätin sentän väljyyttä, ettei siemenet mätäne tai homehdu.


Ruohojen itämisaika on 5 vuorokautta ja sitten ne on syömiskelpoisia. Todellakin, syömiskelpoisia. Enpä ole aikaisemmin ajatellut, että noita ohran alkuja voisi syödä. Meillä tullaan siis leikkaamaan niitä tiheään ja laittamaan salaattiin. Enpä taidakaan laittaa sekään mitään tipuja ja muita koristeita.
Yksi setti tuli kyllä laitettua koriin, jonka taidan viedä pääsiäisenä tuliaisena. Ympärille pari folioon käärittyä suklaamunaa, niin ruoho on yhä käytettävissä myös ruokailumielessä. Pääsiäistä odotellessa!!
Laitoin siemenet multaan ja ikkunalaudalle kelmun alle, että kosteus pysyisi, vaikka aurinko porottaisikin. Jätin sentän väljyyttä, ettei siemenet mätäne tai homehdu.


Ruohojen itämisaika on 5 vuorokautta ja sitten ne on syömiskelpoisia. Todellakin, syömiskelpoisia. Enpä ole aikaisemmin ajatellut, että noita ohran alkuja voisi syödä. Meillä tullaan siis leikkaamaan niitä tiheään ja laittamaan salaattiin. Enpä taidakaan laittaa sekään mitään tipuja ja muita koristeita.
Yksi setti tuli kyllä laitettua koriin, jonka taidan viedä pääsiäisenä tuliaisena. Ympärille pari folioon käärittyä suklaamunaa, niin ruoho on yhä käytettävissä myös ruokailumielessä. Pääsiäistä odotellessa!!
Kyllä tänne kelpaa pääsiäispupun tulla laiduntamaan! :)
VastaaPoistaNäin on! Mites se ruoho siellä? Meillä on muuten jo osa versoista 5 cm. :)
VastaaPoista