Siirry pääsisältöön

Idols


Idols järjestetään nyt viidettä kertaa. Tiedättekö muuten kaikki Idols-voittajat? Minä en tiennyt ennen tarkistusta. Siis Hanna Pakarinen, Ilkka Jääskeläinen, Ari Koivunen ja Koop Arponen. Toinen kysymys, oletteko kuulleet kahdesta keskimmäisestä artistista mitään sitten Idolsin? Minä en muista kuin nähneeni Ilkan joskus pelaamassa biitsiä.

Olin paikalla seuraamassa kisaa, kun Stina Girs tippui. Minusta se oli suuri vääryys, mutta ilmeisesti isompi osa oli minua vastaan. Ainakin puhelimella äänenstä antaneet. Stinassa on asennetta, laulutaitoa, soittotaitoa, muuntumiskykyä ja säteilyä. Nämä eivät ilmeisesti kuitenkaan tehneet vaikutusta äänestäjiin. Viimeksi kisasta tippui Ilpo Kaikkonen, joka oli minun arvaukseni seuraavaksi Idoliksi. Mutta enpä minä näytä tietävän mistään mitään. Ilpolla oli paljon samoja ominaisuuksia kuin Stinalla, ainakin laulutaito, asenne ja säteily. Lisäksi Ilpo oli vielä enemmän muuntautumiskykyinen ja monipuolinen. Mutta ei sitten kuitenkaan enemmistön mielestä...

Ja keitä tähän enemmistöön kuuluu ja millä perusteella he äänestävät? Minulla ei tähän vastausta. Idols on siis täysin katsojakilpailu, jossa todellisilla taidoilla ei taida olla sen suurempaa merkitystä? Rajusti sanottu, mutta kyllähän sen tilastotkin todistavat. Antti Tuisku oli omana vuonnaan kolmas, Katri Ylander taas toinen, samoin kuin Anna Abreu ja Anna Puustjärvi (Anna Puu), Pete Parkkonen oli myöskin kolmas omana vuonnaan. Kaikki edellä mainitut ovat yhä esillä ja tekevät paljon myyviä levyjä ja isoja konsertteja.

Idols ratkeaa Äitienpäivänä viimeisessä finaalissa, silloin näemme kenen faneilla on suurimmat kännykkälaskut. ;)

Kommentit

  1. Moi,

    Olen jonkun verran seuraillut blogiasi. Aiemmin en ole kommentoinut, mutta josko nyt. Eli olen kanssasi täysin samaa mieltä siitä, että parhaat laulajat ja esiintyjät tiputellaan pois liian aikaisin. Aiheestahan liikkuu ns. salaliittoteorioita, mitä mielestäni nuo edellisetkin vuodet kyllä tukee hyvin. Eli nämä finaalivaiheessa pois tiputetut ovat niin valmiita paketteja, että he todennäköisesti saavat levytyssopimukset joka tapauksessa. Toisista taas yritetään Idolsin avulla leipoa väkisin idoleita. Siitä en sitten tiedä, että onko äänestystulokset oikeasti niitä mitä julkistetaan vai huijataanko meitä näin rankasti. Mutta spekulointia on aina kiva harrastaa! :) Ja itse ainakin lohdutan itseäni juuri sillä, että Stinasta ja Ilposta varmasti kuullaan vielä vaikka nyt jo tippuivatkin leikistä!

    VastaaPoista
  2. Hei Henna,

    Kiva, kun innostuit kommentoimaan. Ja hauska kuulla, että olet seuraillut blogiani. :) Pitääpä tehdä vastavierailuja sinun omassasi. :)

    Että oikein salaliittoteoria, kuulostaa kyllä uskottavalta. Valitettavasti vaan ei ole nuo kovat yritykset pahemmin tuottaneet viime vuosina tulosta, vaan ne jotka oikeasti ovat artistiainesta ovat lopulta päätyneet artisteiksi. Näin uskon tapahtuvan myös Stinalle ja Ilpolle.

    Olisi kyllä väärin, että rahojaan äänestykseen laittavien panostusta dissattaisiin, jos tuloksia muutellaan. Mutta voihan se olla niinkin, että hyvien kuvitellaan saavan luonnostaan ääniä ja annetaan sitten ääni sille, jonka kuvitellaan putoavan. ;)

    Oikein ihanaa kevättä sinulle!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Le Creuset

Olen haaveillut jo pitkään kunnon padasta. Minulla on ollut pitkään valurautainen pata, joka sinänsä ajaa tehtävänsä, mutta on erittäin hankala puhdistaa. Le Creuset in padat ovat olleet jo pitkään toivelistalla, mutta ne ovat ainakin Suomessa olleet liian kalliita alennuksessakin. Le Creusetin padat ovat induktio-sopivia, ne voi pestä astianpesukoneessa ja niissä on keraaminen pinta, ettei ruoka pala kiinni. Kuten On the Way -postauksessa kerroin, kävimme Åren matkalla Stockholm Quality Outletissä. Ja siellähän oli Le Creusetin liike. Jeejee! :) Kaikki tuotteet olivat 2-laatua, eli hinnat olivat kerrankin kohdillaan, mutta silti tuotteille tuli elinikäinen takuu. Viat, joita padoissa oli, oli lähinnä värivirheitä, mikä ei ainakaan minun ruuanlaittoani haittaa. Meille päätyi soikea, punainen, 3,3l pata, joka on toiminut kuin unelma. Astianpesukoneessa pata tulee puhtaaksi, lämpenee induktiolla ja ruokaan ei tule metallin makua, kun sisäpinnalla on keraaminen pinnoite. Mitä pat

Pantteri

Tykkään ihan hulluna panttereista , siis salmiakkipanttereista, myös lumipantterit ovat todella hyviä. Ruotsissahan nämä karkit ovat nimellä Salta Katten. Ennen oli myös Pantteri-jäätelöä, joka oli aivan mielettömän hyvää. Enää tuotaherkkua ei löydy valitettavasti valikoimista. Eilen tuli puhetta, että mikäs eläin se pantteri oikein on. Ja wikipedia sen kertoo: Leopardi eli pantteri (Panthera pardus), englanniksi leopard. Tuo nimi tulee leijonan (leo) ja pantterin (panther) risteytyksestä . En tiedä onko se vain uskomus, mutta nimen perustana on, että leopardi on leijonan ja mustan pantterin risteytys. Joka tapauksessa kyseessä on pilkullinen kissaeläin, joka näyttää näin söpöltä pentuna. Voisin ottaa lemmikiksi. Pantteri viittää myös Pohjois-Amerikassa usein puumaan , englanniksi cougar. Puuma on vaaleaturkkinen kissaeläin, jolla ei ole täpliä. Etelä-Amerikassa pantterilla taas tarkoitetaan jaguaaria , englanniksi jaguar. Jaguaari on myös pilkullinen ja hyvin yhdennäköinen leopardin

Nora ja Sade - mikä pari

Kuusi vuotta ja paljon vettä on virrannut Karjaanjoessa. Niin minä, maailma kuin moni muu on muuttunut siinä samalla. Tällä hetkellä meidän kotia asustaa minun lisäksi Sade, tanskalais-ruotsalainen pihakoira, joka muutti mun luokse lokakuussa 2020, kun olin ollut yksin 1,5kk Samin yllättävän poismenon jälkeen.   Meillä menee Saden kanssa mukavasti. Välillä haastetaan toisiamme, mutta pääasiassa ollaan onnellisia ja iloisia itsejämme. Kerron Sadesta ja meidän yhteisistä jutuista lisää toisessa postauksessa, koska ajattelin herätellä tämän blogin uudelleen henkiin. Kirjoittelen tätä ihan itseäni varten, mutta kaikki lukijat ovat myös erittäin tervetulleita. 😙   Toivotan sinulle ihanaa kesää ja ollaan kuulolla!  Sade chillaa