sunnuntaina, kesäkuuta 03, 2012

Onnea valmistuville

Malja valmistuville!
Onnea ja menestystä sekä haaveissa että tavoitteissa!
 

Tänä vuonna ei tullut kutsua yksiinkään yo-juhliin, tai muihin valmistumisjuhliin. Tälle kesälle ei ole tullut myöskään kutsuja häihin, ainakaan vielä, enkä tiedä että olisi tulossakaan. Onneksi on kavereita, jotka järjestävät juhlia ilman varsinaista syytä. Kuvan malja on nostetty EWS-bileissä. Kiitos järjestäjille, oli huippua niin pukeutua nätisti, päästä ihmisten ilmoille kuin laittaa tukka pystyyn. :)

Sain juuri vaihdettua vaatekaappien sisällön kesäisemmäksi. Tulin törmänneeksi todella moneen mekkoon. Otan kesän tavoitteeksi käyttää niitä kaikkia ainakin kerran. Ehkä olisi hyvä kirjata käytöt tänne, jotta pysyisin laskuissa. ;) Kesäkuun kolmannen aamu ei kyllä anna viitteitä siitä, että olisi mekkokelejä. Onneksi on sukkahousut ja onneksi minäkin olen oppinut niitä käyttämään. ;)

Muutama mekko meni myös kirppispinoon. En ole aamuvirkku, joten aikaiseen sunnuntaiheräämiseen pitää olla hyvä syy. Tällä kertaa se oli ostettu paikka Hietalahden kirpputorilla. Mutta ei tällaisella vesisateella, tuulella ja kylmyydellä. Ehkä ne päätyvät huuto.net:iin vielä tänään. Ilmoittelen kyllä varmasti.

Ps. Kuvan mekko on Elloksen kevään alesta. Tykkään väristä kovasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...