keskiviikkona, kesäkuuta 20, 2012

Kesä, kärpäset ja loma

Kuva
Tällä viikolla on juhannus. Kyllä, niin se aika vain kuluu. Juhannuksena alkaa loma, kokonainen viikko. Toivottavasti ei mene täydeksi säheltämiseski, vaan ehtii vähän ollakin vaan, Sporttilomahan se on tietysti, joten kivojen juttujen piirissä ollaan, mutta ettei vain menisi ylisuorittamiseksi...

Luulisi, että lomalla on ainakin aikaa päivittää blogia. Juttuja on toki mietinnässä ja korvan takana sekä kuvia kamerassa ja puhelimessa, mutta valitettavasti tänne ne eivät ole kaikki ehtineet.

Jottei loma ihan pelkäksi sportiksi mene, niin mukaan lähtee paljon lukemattomia lehtia, pari kirjaa, kasvojen- ja kropanhoitotuotteita, kynsilakkoja ja ehkä jopa joku leffakin. Matkakohteena on tuttuakin tutumpi Åre, jossa tänä vuonna pääaktiviteetteinä esiintyy DH ja kiipeily. Mitä muuta, se selvinnee sitten paikan päällä.

Ajatuksissa on myös tehdä pieniä shoppailuja. Menomatkalla pitää hankkia laivan tax-freestä sävyttävä päivävoide aurinkosuojalla. Vinkkejä saa laittaa tulemaan teidän suosituksista!! Paikan päällä nautitaan Åre Kafferosterin kahveja ja paluumatkalla poiketaan todennäköisesti Stockholm Quality Outletiin, jossa on mm. Norrønan, Peakin ja monen muun merkin myymälät. Åresta on myös ostettava aina jotain Kari Traan ihania piristyksiä ja tänä vuonna pitää tsekata, että mitä varusteita Åre tarjoaa kiipeilijälle.

Ihanaa kesää ja varsinkin maistuvaa lomaa kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...