torstaina, kesäkuuta 28, 2012

Åressa tapahtuu

Pistetään tähän väliin pieni mainos siitä mitä Åressa tapahtuu kesän aikana kaikkien aktiviteettimahdollisuuksien lisäksi.

Nyt jo vähän vanhaa tietoa, mutta eilen kylään saapui St. Olavsloppet, joka on viestijuoksukilpailu Östersundista Trondheimiin. Kisa juostaan neljän päivän aikana ja kaikkiaan matkaa tulee noin 330 km. Åren tori oli maalina ensimmäisen päivän osuuksille. Valitettavasti emme tajunneet paikasta kuvaa ottaa, koska satoi melko kovaa vettä ja ilmapiiri oli hyvin synkkä. Hetkeä ennen oli 100 metriä ennen maalia maahan luhistunut miesjuoksija, jota elvytettiin ja lopuksi vietiin ambulanssilla pois. Mutta tässä kisan kartta heidän omilta sivuiltaan.


Viikonloppuna Åressa on Häglöfs Åre Extreme Challenge-seikkailukisa. Sama kisa oli kolme vuottakin sitten, mutta silloin emme nähneet kuin kisaan valmistautuvia urheilijoita. Välineitä on joka lähtöön, on kanoottia, pyörää ja lenkkaria. Suomalaisiakin rekkareita on tullut vastaan välineet katolla, joten heitä voi päästä kannustamaan lauantain kisaan.

Ensi viikolla Åren täyttävät pyöräilijät. Täällä on nimittäin Åre Bike Festival. Kovasti yrittävät saada yläosankin reitit auki ensi viikoksi, mutta vaatii monta lapioitsijaa ja paljon aurinkoa, että lumi sulatettua Tusenmetersledeniltä pois. :) Yksi tapahtuman sponsseista on GoPro, joten tarjouksia olisi varmasti ensi viikolla kaipaamaamme sporttikameraan. Nyt hinnat ovat täällä pilvissä. Jos jollain on siis tarjota myytäväksi GoPro HD Hero2-kameraa, niin laittakaa toki vinkkiä.

Kuva GoPron sivuilta.

Loppukesän ohjelmasta muutama poiminta:
- Viikko 30 23.-29.7. Åre Golf Week
- 2.-5.8. Nordic Open Paragliding Acro Championships
- 24.-25.8. Avalance Trophy

Kaikki Åren kesän tapahtumat pääset tsekkaamaan tästä linkistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...