Lauantaina pidettiin kokkikoulua minun vanhemmille ja siskolle sekä tietysti minulle. Milla oli opettamassa meitä tekemään Michelin-tähden arvoista ruokaa.
Alkuun oli kurkkupedillä avokadotahnaa, pintapaahdettua lohta ja soijahyydykettä salaatin kera.
Pääruuaksi oli karitsan nisaa ja uunivihanneksia.
Ja jälkkäriksi vadelma sufflea, jotka nousivat upeasti. Päälle vielä vadelmakastiketta ja vaniljajäätelöä, itse tehtyä tietenkin.
Oli ihan superhyvää. Ainekset oli luomua ja ruoka maistui todella puhtaalta. Huippukokilta oppi kyllä kivoja pikkukikkoja varsinkin, kun meinasin itse mokata pääruuan pariin kertaan. Ensin unohdin haudutuksesta punaviinin ja vihannekset, sitten uunivihannesten päältä hunajan... Onneksi super-Milla osasi korjata tilanteen.
Alkuun oli kurkkupedillä avokadotahnaa, pintapaahdettua lohta ja soijahyydykettä salaatin kera.
Pääruuaksi oli karitsan nisaa ja uunivihanneksia.
Ja jälkkäriksi vadelma sufflea, jotka nousivat upeasti. Päälle vielä vadelmakastiketta ja vaniljajäätelöä, itse tehtyä tietenkin.
Oli ihan superhyvää. Ainekset oli luomua ja ruoka maistui todella puhtaalta. Huippukokilta oppi kyllä kivoja pikkukikkoja varsinkin, kun meinasin itse mokata pääruuan pariin kertaan. Ensin unohdin haudutuksesta punaviinin ja vihannekset, sitten uunivihannesten päältä hunajan... Onneksi super-Milla osasi korjata tilanteen.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!