Siirry pääsisältöön

Vuoristorataa

Sellaiseta se on ollut. Välillä täyillä alamäkeen, välillä ei millään meinaa päästä mäen päälle. Myös tunteet ja olotilat kulkevat aika vauhdilla ylös-alas.

Espanjan jälkeen olo on ollut todella heikko. En tiedä miksi. Koko ajan vain oksettaa ja heikottaa. Kun syö, olo helpottuu hetkeksi, mutta sitten taas alkaa hikoilu ja ahdistus. Lisäksi olen ollut todella väsynyt, mutta silti herään yöllä ja koko ajan näen levottomia unia.

Jos vaikka tämä rauhallisempi vikonloppu toisi viimein helpotuksen.

Tämä viikko oli myös aikamoista hulinaa töissä ja vapaa-ajalla. Maanantaina ensin täysi työpäivä ja illalla vielä illalliselle Sassoon. Sassossa oli muuten ihan mielettömän hyvä ruoka. Tiistaina täysi työpäivä ja illalla sosialisointia sisustamisen ja valmistujaisjuhlien myötä. Keskiviikkona puolikas työpäivä ja loppupäivä+ilta työpaikan yhteistä ajanviettoa. Torstaina täysi työpäivä ja päälle sosialisointia Äitin kanssa ystävämyynnissä. Perjantaina ylipitkä työpäivä ja päälle kauppareissu sekä täysi simahtaminen.

Liikuntaa ei siis ole ehtinyt harrastaa, tai no, ei olisi kyllä pystynytkään. Olenkin tullut siihen tulokseen, että olen vanha. Nimittäin viisi vuotta sitten olisin kyllä pystynyt sisällyttämään viikonkin ajanjaksoon vaikka mitä. Nyt on keskityttävä maksimissaan kahteen kerrallaan. Nyt minä keksityn työntekoon ja ruokavalion seuraamiseen. Alkuviikosta se meni vähän huonommin erinäisten tapahtumien takia, mutta nyt taas ruhdistäydytään. Ja kun ruokavalioasia on saatu toimimaan itsestään, niin sitten voi alkaa enemmän keksittyä työntekoon ja urheilemiseen. Surkeaa, mutta se on vain kohdattava realismi ja totuus!!

Niin ja kotiakin pitäisi hoitaa ja itseäkin. Niille ei kummallekaan ole uhrattu tällä viikolla sekuntiakaan. Tänään onkin sitten edessä vaatteiden sorttausta, imurointia ja muuta mukavaa kotihommaa!!

Kommentit

  1. Toi on kyllä vanhuutta, aika ei enää riitä mihinkään, se suorastaan hurahtaa ohi.
    Tervetuloa kerhoon! =P

    No ei vaan, paljonhan sä teet ja saat aikaiseksi.
    Tutustu Kiloklubiin, www.kiloklubi.fi. Se auttaa ainakin mua tosi hyvin ymmärtämään miten paljon syödä.

    Toivottavasti olosi kohenee pikimmiten.

    Ps. Teet muuten aika paljon töitä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jaanaba kommentista. Kiirettä tosiaan on enemmän koko ajan. Ehkä pienet asiat vaativat enemmän aikaa tai sitten muuttuvat liian suuriksi.

    Mun syömisongelma on eniten kiinni itsekurista. Tiedän tarkalleen mitä ja miten pitäisi syödä, mutta en jaksa vaan itseäni olemaan tarpeeksi tiukka.

    Töitä tulee tehtyä, kun haluaa kaiken olevan ajallaan ja parhaalla mahdollisella tavalla maalissa. Ylemmillä toimihenkilöillä se on yleensä vielä vähän vähemmän tiukasti työaikaan sidottua.

    Kyllä lepo parantaa! Se on tieto.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Le Creuset

Olen haaveillut jo pitkään kunnon padasta. Minulla on ollut pitkään valurautainen pata, joka sinänsä ajaa tehtävänsä, mutta on erittäin hankala puhdistaa. Le Creuset in padat ovat olleet jo pitkään toivelistalla, mutta ne ovat ainakin Suomessa olleet liian kalliita alennuksessakin. Le Creusetin padat ovat induktio-sopivia, ne voi pestä astianpesukoneessa ja niissä on keraaminen pinta, ettei ruoka pala kiinni. Kuten On the Way -postauksessa kerroin, kävimme Åren matkalla Stockholm Quality Outletissä. Ja siellähän oli Le Creusetin liike. Jeejee! :) Kaikki tuotteet olivat 2-laatua, eli hinnat olivat kerrankin kohdillaan, mutta silti tuotteille tuli elinikäinen takuu. Viat, joita padoissa oli, oli lähinnä värivirheitä, mikä ei ainakaan minun ruuanlaittoani haittaa. Meille päätyi soikea, punainen, 3,3l pata, joka on toiminut kuin unelma. Astianpesukoneessa pata tulee puhtaaksi, lämpenee induktiolla ja ruokaan ei tule metallin makua, kun sisäpinnalla on keraaminen pinnoite. Mitä pat

Pantteri

Tykkään ihan hulluna panttereista , siis salmiakkipanttereista, myös lumipantterit ovat todella hyviä. Ruotsissahan nämä karkit ovat nimellä Salta Katten. Ennen oli myös Pantteri-jäätelöä, joka oli aivan mielettömän hyvää. Enää tuotaherkkua ei löydy valitettavasti valikoimista. Eilen tuli puhetta, että mikäs eläin se pantteri oikein on. Ja wikipedia sen kertoo: Leopardi eli pantteri (Panthera pardus), englanniksi leopard. Tuo nimi tulee leijonan (leo) ja pantterin (panther) risteytyksestä . En tiedä onko se vain uskomus, mutta nimen perustana on, että leopardi on leijonan ja mustan pantterin risteytys. Joka tapauksessa kyseessä on pilkullinen kissaeläin, joka näyttää näin söpöltä pentuna. Voisin ottaa lemmikiksi. Pantteri viittää myös Pohjois-Amerikassa usein puumaan , englanniksi cougar. Puuma on vaaleaturkkinen kissaeläin, jolla ei ole täpliä. Etelä-Amerikassa pantterilla taas tarkoitetaan jaguaaria , englanniksi jaguar. Jaguaari on myös pilkullinen ja hyvin yhdennäköinen leopardin

Nora ja Sade - mikä pari

Kuusi vuotta ja paljon vettä on virrannut Karjaanjoessa. Niin minä, maailma kuin moni muu on muuttunut siinä samalla. Tällä hetkellä meidän kotia asustaa minun lisäksi Sade, tanskalais-ruotsalainen pihakoira, joka muutti mun luokse lokakuussa 2020, kun olin ollut yksin 1,5kk Samin yllättävän poismenon jälkeen.   Meillä menee Saden kanssa mukavasti. Välillä haastetaan toisiamme, mutta pääasiassa ollaan onnellisia ja iloisia itsejämme. Kerron Sadesta ja meidän yhteisistä jutuista lisää toisessa postauksessa, koska ajattelin herätellä tämän blogin uudelleen henkiin. Kirjoittelen tätä ihan itseäni varten, mutta kaikki lukijat ovat myös erittäin tervetulleita. 😙   Toivotan sinulle ihanaa kesää ja ollaan kuulolla!  Sade chillaa