perjantaina, toukokuuta 06, 2011

Wapunpäivä

Vielä Wapusta sen verran, että pakko kertoa mitä ei_niin_perinteisellä wappupiknikillä oli tarjolla. Wappupiknikhän suoritettiin tänä vuonna meillä kotona ja ihan sisätiloissa. Olisi ulkonakin voinut olla, mutta oli melko kylmä ja sisällä oli PS3 ja Sport Champion. :)

Onneksi keli ei ollut kuten wappuaattona, koska silloin ei olisi paljon tehnyt mieli grillata. Rakeet hakkasivat terassin pöytää vasten nimittäin melkoisella voimalla.


Päivän piknik oli valmisteltu nyyttäriluonteisesti kulinaristi-enoni ja minun voimin. Varsinaisella aterialla alkuun oli tarjolla tonnikalatartaria leivän kera. Tartarissa oli ihanasti makua ja pehmeyttä. Korianteri ja chili tulivat sopivasti esiin avokadon ja tonnikalan höysteenä.


Tonnikalatartarin jälkeen vuorossa välipalana kanansiipiä tamperelaisen reseptin mukaan. Texas Pete-kastike löytyi K-Supermarket Mankkaasta ja sinihomejuustodippiin laitoin vain Aura-juustomurua, creme fraichea ja suolaa. Todella helppoa ja maukasta.

Varsinaiseksi pääruuaksi nautittiin naudan pihvejä ja uunikasviksia. Todella hyvää, mutta niin täyttävää. Wapun jälkeen kärsin jopa vatsakipuja noin ison pihvin syötyäni. En ole tainnut punaista lihaa ahmia vähään aikaan...Piknikin kruunasi lime-juustokakku. Ihahan pirteä ja maukas kakku, jonka mansikat maistuivat oikeasti mansikoilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...