torstaina, toukokuuta 05, 2011

Hothothot joogaa

Hotjooga testattu Yoga Nordicin Mankkaan studiolla. Taas siis yksi uusi laji kattavassa lajikirjossani. Mankkaan studio on ollut auki reilun vuoden ja yhtä kauan, tai ehkä jopa kauemminkin, olen pohtinut sinne menemistä. Sain pikkuisilta serkkutytöiltäni lahjakortin kyseiseen paikaa, joten enää ei ollut mitään tekosyitä olla menemättä.

Olen käynyt aikaisemmin Elixian Astangajoogatunneilla, eli voimajoogassa. Viimeisestä sellaisestakin kerrasta on kyllä yli puoli vuotta, joten Hot Jooga Lempeä 90 min tuli todella tarpeeseen. Selkä, oikea olkapää ja koko lonkan alue on niin jumissa, että kohta voi verrata rautakankeen.

En ollut mitenkään erityisesti juonut päivän aikana, mutta silti hiki pursui ulos jo ensimmäisen liikkeen aikana, missä vain istuttiin ja nostettiin käsiä. Lämpötila oli Lempeässä setissä +35C, mutta se tuntui ihan infrapunasaunan +40-50C:ltä, kun alkoi liikkumaan enemmän. Pääasiassa keskityttiin venytyksiin ja rauhallisiin liikkeisiin, mutta silti syke nousi ja hiki virtasi ihan kunnolla. Onneksi oli hikipyyhe ja vesipullo, niin sai nopeaa helpotusta.

Tunnin jälkeen olo oli kevyt ja housut täysin märät. Kotona hieman pyörrytti, mutta juomalla siitäkin pääsi eroon. Kerrasta ei minun superjäykät lihakseni auenneet, mutta toivottavasti jo neljän kerran jälkeen olen kuin nuori varsa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...