Epämääräisessä järjestyksessä herkkuja Amerikassa. Tässä vain pieni osa niistä mitä tuli maistettua. Meksikolaiset herkut jäivät kuvaamatta kokonaan ja samoin moni muukin yksittäinen annos. :)
Olen haaveillut jo pitkään kunnon padasta. Minulla on ollut pitkään valurautainen pata, joka sinänsä ajaa tehtävänsä, mutta on erittäin hankala puhdistaa. Le Creuset in padat ovat olleet jo pitkään toivelistalla, mutta ne ovat ainakin Suomessa olleet liian kalliita alennuksessakin. Le Creusetin padat ovat induktio-sopivia, ne voi pestä astianpesukoneessa ja niissä on keraaminen pinta, ettei ruoka pala kiinni. Kuten On the Way -postauksessa kerroin, kävimme Åren matkalla Stockholm Quality Outletissä. Ja siellähän oli Le Creusetin liike. Jeejee! :) Kaikki tuotteet olivat 2-laatua, eli hinnat olivat kerrankin kohdillaan, mutta silti tuotteille tuli elinikäinen takuu. Viat, joita padoissa oli, oli lähinnä värivirheitä, mikä ei ainakaan minun ruuanlaittoani haittaa. Meille päätyi soikea, punainen, 3,3l pata, joka on toiminut kuin unelma. Astianpesukoneessa pata tulee puhtaaksi, lämpenee induktiolla ja ruokaan ei tule metallin makua, kun sisäpinnalla on keraaminen pinnoite. Mitä pat
Miten loistava idea! Bataattiranskikset! Noita vois tehdä joskus ite kotona... Varmaan samalla tavalla onnistuu kuin perunastakin.
VastaaPoistaHyvä idea ja siksi testasinkin. Ei vaan maistunut yhtä herkulliselle kuin näytti ja kuulosti, makea bataatti tuossa muodossa suolattuna ja ketsupin kan ssa ei ollut kauhean hyvää. Siis minun mielestä. Mutta testaa ihmeessä, jos sinulle maistuu. Muuten kyllä tykkään ihan älyttömästi bataatista.
VastaaPoista