Siirry pääsisältöön

Onneksi olkoon!

Minulla oli eilen synttärit. Mitenkään erityisesti niitä ei tullut juhlittua, mutta päivä päättyi mukavaan dinneriin. En ole ollut kotona muutamaan viimeiseen synttäripäivään, joten oli hauska pitkästä aikaa nauttia synttäridinneria oman miehen kanssa. :)

Häneltä sain ensimmäisiksi lahjoiksi Juban Viivi&Wagner-Sika pussaa sekä ihania ruusuja.



Minun teki hirveästi mieli intialaista ruokaa, mutta sitä ei kovin nopeasti saa valmiiksi kotioloissa. Musitin kuitenkin erään pinaattireseptin, johon ei menen kuin 30min. Piti kuitenkin buustata pinaattihöystöä leipäjusston lisäksi kanalla, purjolla ja cashew-pähkinöillä. Mausteita laitoin reilusti, että maku on vahva. Paistetun sipulin, valkosipulin ja purjon sekaan meni garam masalaa, juustokuminaa ja inkivääriä tuoreen lisäksi jauheena pari teelusikallista kutakin, jos ei jopa enemmänkin. Kanat maustoin paistovaiheessa suolalal ja valkosipulijauheella. Kokonaisuudessaan pinaattimössö oli aivan mielettömän hyvää. Pinaatin kanssa oli tarjolla salaattia aidolla fetalla.


Jälkiruuaksi jääkaapin uumenista jälkiruokaviiniä nimikkolaiseista. :)

Kommentit

  1. Kuullostaa Onnelliselta päivältä! ja mullahan on oita samoja laseja.. :D

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä kivaa, vaikka ei niissä HätsäKätsä-synttäreissäkään ole mitään vikaa ollut.

    Onko meillä ollut joskus puhetta noista laseista? Mä muistelisin. :)
    Me muuten järjestetään 11.7. puutarhajuhlat, joissa juodaan noista laseista kesäviiniä. Ollaanko teidän vai meidän puutarhassa?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Le Creuset

Olen haaveillut jo pitkään kunnon padasta. Minulla on ollut pitkään valurautainen pata, joka sinänsä ajaa tehtävänsä, mutta on erittäin hankala puhdistaa. Le Creuset in padat ovat olleet jo pitkään toivelistalla, mutta ne ovat ainakin Suomessa olleet liian kalliita alennuksessakin. Le Creusetin padat ovat induktio-sopivia, ne voi pestä astianpesukoneessa ja niissä on keraaminen pinta, ettei ruoka pala kiinni. Kuten On the Way -postauksessa kerroin, kävimme Åren matkalla Stockholm Quality Outletissä. Ja siellähän oli Le Creusetin liike. Jeejee! :) Kaikki tuotteet olivat 2-laatua, eli hinnat olivat kerrankin kohdillaan, mutta silti tuotteille tuli elinikäinen takuu. Viat, joita padoissa oli, oli lähinnä värivirheitä, mikä ei ainakaan minun ruuanlaittoani haittaa. Meille päätyi soikea, punainen, 3,3l pata, joka on toiminut kuin unelma. Astianpesukoneessa pata tulee puhtaaksi, lämpenee induktiolla ja ruokaan ei tule metallin makua, kun sisäpinnalla on keraaminen pinnoite. Mitä pat...

Kaikki SkiExpoon

Ensi viikonloppuna on Messukeskuksessa SkiExpo ja sen lisäksi myös BoardExpo, Lätkä&SäbäExpo, DigiExpo ja HifiExpo. SkiExpossa on uutuutena Timantti. TIMANTTI esittelee häikäisevät huippu-uutuudet! Timanttialueella, Skiexpon keskiössä, esittäytyvät kauden väline-, varuste- ja tekstiiliuutuudet – kukin merkki omalla osastollaan. Ja tuolta Timantista löytyy myös Power Balance . Minä olen saanut mukavaa tukea ja buustia PB:stä biitsiin, maastopyöräilyyn ja lentopalloon. Viime talvena tuli vähän hiihdettyä ja laskettua PB:n kanssa ja kyllähän liuku oli pidempi ja tasapaino parempi. Olkapää on saanut liikkuvuutta tarroista ja ranteet sekä kaula koristeita. Näistä ja monista muista kokemuksista tulen kertomaan myös messuilla, joten tule testaamaan!

:)

Olipa isoja banaaneja kaupassa. Pakkohan niitä oli ostaa. :) Ovat vielä Reilun Kaupan banaaneja. :) Eivät edes mahtuneet omaan kiikkuunsa, vaan putosivat appelsiinien päälle. Jaffa-appelsiinit ovat muuten ihan älyttömän hyviä, todella mehukkaita. Vaikka kuvasta ei uskoisi, niin appelsiinit ovat ihan normaalikokoisia, eli vähän tennispalloja suurempia. :) S-kaupasta nämäkin herkut... :)