Siirry pääsisältöön

Marokon matkalla

Käväsin tosiaan Marokossa työmatkalla. Kuusipäivää täyttä työtä+matkustusta. Ilma oli melko erilainen kuin elokuussa, milloi sai paistatella +50C asteen lämmössä. Nyt nimittäin parhaimmillan mittari näytti +22C ja suurin osa päivästä oli vain +10C paikkeilla. Paikalliset olivatkin pukeutuneet lähinnä toppa-asuihin. Yhtenä päiväna jopa satoi. Valoisa aika oli vain 7 tuntia, eli todella lyhyitä päiviä. Aurinkoa näki vain aamuisin ja lounaalla.

Silti sain otettua pari kuvaa hotellin pihasta ja yhdestä lounaspaikan vieressä olleesta puusta. Nyt on appelsiinien kulta-aika, vaikka puun hedelmät eivät olekaan appelsiinejä. Ne ovat kuulemma ihan vain koristeita. Alkuun pari kuvaa hotellin parvekkeelta sisäpihalle, missä uima-allas. Elokuussa uima-allas oli kovassa käytössä, nyt ei tullut mieleenkään pulahtaa sinne.





Matkoilla tekee mieli herkutella. Ostin Saksan välipysäkiltä pari suklaata. En kylläkään suklaan takia, vaan täytteiden takia. Ruoka on Marokossa ihan hyvää. Hyvin lihapitoista, mutta kasviksia löytyy myöskin. Mausteet ovat voimakkaita ja ruokailut kruunaa minttutee. Tee on tehty yleensä tuoreesta mintusta, joka on todella voimakasvartista ja isolehtistä.


Marokon asustus näytti tältä:
Päivisin asun piti olla tehtaan olosuhteisiin sopiva. Eli ei ihan nirunaru, kun ilmastointi on kova, ja melko joustava, kun tuli jumpattua koneen ympärillä.


Iltaisin pystyi pukeutumaan vähän kevyemmin, mutta Niken golf-hame ja Kari Traan hihaton oli aivan liian vähän niihin olosuhteisiin. Menomatkalla oli päällä kuvan oikeanpuolisin asu, samoin kerran illallisella. Paluumatkalla oli polvipituiset tumman harmaat housut, pitkät sukat, jotka eivät jättäneet yhtään ihoa paljaaksi, musta lyhythihainen poolo, musta villatakki, Vagabondin nilkkurit, säärystimet ja tuo harmaa villatakki, sekä iso huivi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Le Creuset

Olen haaveillut jo pitkään kunnon padasta. Minulla on ollut pitkään valurautainen pata, joka sinänsä ajaa tehtävänsä, mutta on erittäin hankala puhdistaa. Le Creuset in padat ovat olleet jo pitkään toivelistalla, mutta ne ovat ainakin Suomessa olleet liian kalliita alennuksessakin. Le Creusetin padat ovat induktio-sopivia, ne voi pestä astianpesukoneessa ja niissä on keraaminen pinta, ettei ruoka pala kiinni. Kuten On the Way -postauksessa kerroin, kävimme Åren matkalla Stockholm Quality Outletissä. Ja siellähän oli Le Creusetin liike. Jeejee! :) Kaikki tuotteet olivat 2-laatua, eli hinnat olivat kerrankin kohdillaan, mutta silti tuotteille tuli elinikäinen takuu. Viat, joita padoissa oli, oli lähinnä värivirheitä, mikä ei ainakaan minun ruuanlaittoani haittaa. Meille päätyi soikea, punainen, 3,3l pata, joka on toiminut kuin unelma. Astianpesukoneessa pata tulee puhtaaksi, lämpenee induktiolla ja ruokaan ei tule metallin makua, kun sisäpinnalla on keraaminen pinnoite. Mitä pat...

Kaikki SkiExpoon

Ensi viikonloppuna on Messukeskuksessa SkiExpo ja sen lisäksi myös BoardExpo, Lätkä&SäbäExpo, DigiExpo ja HifiExpo. SkiExpossa on uutuutena Timantti. TIMANTTI esittelee häikäisevät huippu-uutuudet! Timanttialueella, Skiexpon keskiössä, esittäytyvät kauden väline-, varuste- ja tekstiiliuutuudet – kukin merkki omalla osastollaan. Ja tuolta Timantista löytyy myös Power Balance . Minä olen saanut mukavaa tukea ja buustia PB:stä biitsiin, maastopyöräilyyn ja lentopalloon. Viime talvena tuli vähän hiihdettyä ja laskettua PB:n kanssa ja kyllähän liuku oli pidempi ja tasapaino parempi. Olkapää on saanut liikkuvuutta tarroista ja ranteet sekä kaula koristeita. Näistä ja monista muista kokemuksista tulen kertomaan myös messuilla, joten tule testaamaan!

:)

Olipa isoja banaaneja kaupassa. Pakkohan niitä oli ostaa. :) Ovat vielä Reilun Kaupan banaaneja. :) Eivät edes mahtuneet omaan kiikkuunsa, vaan putosivat appelsiinien päälle. Jaffa-appelsiinit ovat muuten ihan älyttömän hyviä, todella mehukkaita. Vaikka kuvasta ei uskoisi, niin appelsiinit ovat ihan normaalikokoisia, eli vähän tennispalloja suurempia. :) S-kaupasta nämäkin herkut... :)