maanantaina, lokakuuta 11, 2010

Viihdesettiä

Viikonlopun viihdesettiin kuului Kummanki Kaa sekä Sirkus Finlandia.

Kumman Kaa oli suosikkisarjani, kun sitä tv:stä näytettiin. Aivotonta hauskaa, joka jää päähän soimaan ja on hauska myös toistettaessa. Ja mikä harvinaista, pääosassa ovat naiset. Nyt sarjasta on tehty teatteriversio, jossa Heli Sutela ja Minna Koskela, sekä myös Ilkka Merivaara esittävät jatkoa tv:ssä nähdylle sarjalle.

Todella hauska puolitoistatuntinen. Homma eteni, se ei junnannut ja uutta matskuakin oli paljon. Bäyttelijät ovat hyviä ja vaikka kavereita nauratti aikalailla, niin homma pysyi silti koossa. Olisin kyllä suonut silti onnellisemman lopun ja nythän sitä jää sitten odottamaan jo jatko-osaa. :)

Toinen viihdesetti oli sirkuksessa. Sirkus Finlandian tämän vuoden setti oli oikein onnistunut. Vain yksi esitys olisi voitu jättää väliin ja valitettavasti se oli juuri suomalaisen artistin esitys. Parasta viihdettä sirkuksessa esitti rengastaiteilija Marina (ITA). Todella voimakas, notkea ja näyttävä akrobaatti.



Ja olihan illan pääesiintyjäkin, lentävät brasilialaiset, vaikuttava. Vaikuttavinta olivat kyllä miesten housujen täyte ja naisten esiintymisauna stringit.

Sirkuksessa seurana olivat 7- ja 8-vuotiaat siskokset, jotka paluumatkalla halusi vähän temppuilla. Aika rankkaa nostella noin 20-kiloisia tyttöjä yhdellä kädellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...