torstaina, lokakuuta 14, 2010

Kotona

Minulle tehtiin keskiviikkona hammasimplantin asennusoperaatio. Niinpä olen viettänyt pari päivää kotosalla. Ensimmäisen päivän rytmitys meni 30 min jäätä poskella - 30 min tauko, jolloin jäätelöä napaan. On siis tullut nautittua melkoinen sokeriannos 1,5 kuukauden sokerittoman ajanjakson jälkeen. Jäätelössä on nimittän vähintään 25% sokeria. Valitsin omiksi herkuikseni Papagallon lakritsin ja vanilja soijajäätelön, koska lakritsi on ihan parasta ja piti saada vähän proteiinejakin hiilareiden lisäksi.

Operaatio oli onnistunut, niinkuin aina yleensä yksityisellä, ja kipuja on ollut todella vähän, jos ollenkaan. Poski on hieman turvoksissa, mutta se ei haittaa menoa.

Koska viime aikoina on tullut reviteltyä melko tiiviillä tahdilla, niin nyt oli ihan jees vain palautella ja rentoutua. Keskiviikkona tulikin katsottua 3 leffaa ja lisäksi tv:n antimia. Leffoista kaksi oli ruotsalaisia, Pilvilinna joka romahti ja Wallander: Syyllisyys. Ensimmäinen kuuluu Millenium trilogiaan, jonka kaksi aikaisempaa leffaa olen jo nähnyt. Wallanderkin on tuttu kirjoista, mutta tämä leffa ei perustunut mihinkään kirjaan. Katsoin leffan lähinnä arvioidakseni, että jaksanko lukea Wallandereita, sillä kaksi ensimmäisät ainakin ovat olleet pettymyksiä, eikä kolmaskaan ole oikein lähtenyt käyntiin.

Kolmas leffa oli viime viikonloppuna tullut Prinsessapäiväkirjat 1/2. Ihan jees aivoton mättö. Kyllä tämä tarkoitti, että pitää katsoa myös toinen osa, kun se lauantaina tulee.

TV-tarjonnasta minulle osui A2:sen homoilta, Miljonääriäidit, Big Brother, C.S.I, Frendit ja 70's Show. Oli siellä ehkä muitakin, mutta ei nyt tule mieleen. Mikä noista kakista tuli merkittävimpänä esille oli mainoskatkojen määrä. 30 minuutin ohljelmassa voi olla kaksi tai jopa kolmekin mainoskatkoa. Ihan liikaa minusta. Mitä muuta ohjelmista voisi sanoa, että kyllä tosi-tv on jo nähty, ei enää aivottomia idiootteja televisioon ja että kyllä vanhat sarjat vaan on vieläkin niitä parhtaita, kuten Frendit ja 70's Show. Homoilta oli mielenkiintoinen. En tajunnutkaan, että Suomessa olla suvaitsevaisuudessa vieläkin niin lapsen kengissä. Ihmiset eivät saa olla sitä mitä ovat ainakaan kirkon ja lainsäädännön perusteella.

Torstain kruunasi kolmen tunnin päikkärit ja kotihommat, joita pystyi tekemään. Paljon jäi vielä tekemättäköin, kun metrin mittaisen lehtipinon läpikäyminen, kirpparitavaroiden sorttaaminen, talvikamojen esille ottaminen ja yleinen inventaario.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Thanks for the comment! All the comments are wellcome!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...